Hvem bider en dresseret hest?

I denne tid opfordres vi til at afholde os fra de fleste ting som er udadvendte. Det er svært for dem som primært næres ved aktivitet og kontakt til andre. For andre mennesker, der oplever sig som mere indadvendte, er denne tid i forhold til indadvendthed ikke så svær. Mange Indadvendte næres nemlig ved alenetid, nærhed med få og stille stunder.

For både introverte, ekstroverte og alle dem i mellem, har starten af 2020 dog ikke været let. Vi er jo alle bevidste om at det slet ikke handler om os selv. Det handler ikke om at kunne li at være alene eller kunne li at være blandt mange. Vi bliver med situationen som den er, gjort opmærksom på at vi alle kun fungerer i en kærlig sammenhæng med andre. Vi er bremset i at give omsorg, og andre er bremset i at vise os omsorg som de plejer - det er svært for alle.

>> Må der komme ro i naturen, må den genfinde sin balance. <<

Må mennesker forstå at vi er ansvarlige for rigerne under os. Dyreriget, planteriget og mineralriget. Må mennesker forstå at vi alle kun næres oprigtigt når naturen er i balance. Vi slides når den ikke er.

En dresseret hest vil en dag bide sin ejer. Naturen har bidt os. Vi bør forstå arten af den handling og lære af det nu.

Stille nu fra centret i midten.

Tilbage til blog