FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er nogle af krystallerne dyrere her på hjertechakra.dk end på andre sider?

Der kan være flere årsager til svingninger i pris

  1. Krystaller varierer meget i pris i markedet fra tid til anden. Det sker fordi der nogle gange findes store mængder sf samme krystal og andre gange næsten intet. To krystalbutikker kan have næsten de samme krystaller men til hvidt forskellige priser, fx fordi de købte på forskellige tidspunkter mens markedet bevægede sig meget.
  2. Jeg køber ikke krystaller og sten i Kina hvor priserne er meget lave. Jeg køber sten og krystaller fra mindre familiedrevne virksomheder og jeg interesserer mig at de passer godt på dem selv og den natur de befinder sig i.

Hvorfor skriver du ikke så meget om krystallernes betydning?

Der er mange meninger om hvad krystaller står for. Der er skrevet mange bøger og der er også en relativ ensartet fælles forståelse for en del krystaller.

Efter jeg begyndte at kunne mærke krystallerne har jeg ikke altid samme opfattelse som det som andre skriver. For at du også kan føle dig fri til at opleve krystallerne uden en konkret beskrivelse, har jeg undladt at skrive så meget.

Udfordringen ved ikke at skrive så meget, er at det kan betragtes som manglende service. Men for mig er det ikke en service at pådutte andre viden som ikke er sandt for alle.

Er det muligt at besøge hjertechakrabutikken?

Ja bestemt, læs mere her


Er indholdet på hjertechakra.dk religiøst eller er du knyttet til en religion?

jeg er ikke tilknyttet en religion og indholdet på hjertechakra.dk tager ikke afsæt i en religion. Jeg opfatter mig selv som et åndeligt funderet levende menneske. Fra de oplevelser, lært viden og erfaringer jeg har med de dybe psykiske strukturer og det åndelige område, kommer tekstindholdet på siden her. Min personlige holdning til religion er at det kan være en god start, men at det uanset hvilken religion, hurtigt bliver for stram en kasse til et levende vågent menneske. 

Hvorfor sælger du krystaller?

Det er enkelt. Det er for at give andre mennesker dejlige og nære oplevelser med krystallerne og det som deraf følger. Jeg ønsker for verdens befolkning at den vågner op til vidunderet.

Kan krystaller fjerne mine problemer og løse mine udfordringer?

Krystaller er smukke energirige skabninger, men de er ikke problemknusere i sig selv. I dit nærvær og interaktion med krystaller kan du dog føle dig løftet, opleve at du får tilført energi eller opleve en kontakt til noget som virker kærligt og hjælpsomt. Med den støtte og det energitilskud vil du kunne se på dine problemer fra en ny vinkel. Udfordringer består i os fordi vi fastholder vores synsvinkel. Et skift af synsvinklen, og gerne fra er højere sted, vil forandre, forvandle enddog eliminere problemer. Krystallerne er i den sammenhænge at sammenligne med at få tilført det rigtige manglende vitamin eller mineral. Vi kan kalde det vibrations-vitamin.