Gratis fragt ved køb for 500 kr.

Fotografisk krystalvand - krystaleliksir

Flere mineraler og krystaller har evnen til at give energi til vand. Energiformen er ikke en 3 dimensional fysisk energi, men en fotografisk energi som bevæger sig fra krystallernes grid-hukommelse til vandets grid-hukommelse.

Typer af krystaller har hver deres egne vibrationer, der hver har forskellig positiv effekt på vandet de ligger i. Vi kalder det for fotografisk krystalvand. Med hver slurk af vand med dette fotografiske krystal-aftryk, modtager kroppen et af organismen indforstået billede af den kvalitet som krystallen repræsenterer og det giver os vitalitet og informerer alle kroppens celler om sund vækst. Lignende eksempler på samme niveau findes når vi arbejder med blomster medicin og andet homøopatisk medicin.

Rent vand fra vandhanen eller fra flasker har længe været undervejs uden kontakt til naturens bevægelser og mineraler. Vandet ophold i jernrør og plastflasker bevirker at den naturlig energi forsvinder fra vandet. Vandet er på den måde afladt eller dødt om man må sige.

Du kan bruge krystaller med dit almindeligt postevand og du vil opleve at det gør en forskel på smagen med det samme. Fotografisk krystalvand vil formentlig bidrage positivt til dit velbefindende. Desuden kan vand med bioenergi også bruges til madlavning, bagning, desserter eller personlig hygiejne.

Vi har sammensat flere muligheder, så du kan vitalisere dit vand og lave fotografisk krystalvand. Når det kommer til sammensætning af krystaller er den mest berømte sammensætning rosekvarts, krystal og ametyst.

 

 

Vigtigt om giftige krystaller
Nedenstående er giftige og må ikke bruges til at lave fotografisk krystalvand:

Antimonite, azurite, azurite - malachite, Bojis, Chalcopyrite, chrysocolla, covellite (copper sulphide), Diopats, disthen, hematite, Lepidolite, Malachite, marcasite, pyrite, Tigeriron, vermilion. Listen er formentlig ikke komplet, så vær opmærksom når du sammensætter dine krystaller til krystalvand.

Det er som at lave mad med svampe. Hvis du er i tvivl om svampen kan spises, så undlad. På samme måde skal du være sikker på at krystallen ikke er giftig. En god håndregel for begyndere er at holde sig krystaller i kvarts familien. fx bjergkrystal, ametyst og rosakvarts.  

Om videnskabenlig dokumentation af krystalvand.
Der er ikke udført videnskabelige studier der påviser at krystalvand er bedre end vand der ikke har været med krystaller. Begrebet er derfor et åbent emne der udforskes personligt af mange mennesker. Mange oplever at de har glæde og oplever forøget trivsel af  det fotografiske krystalvand. Dette på lige fod med de mange mennesker som har glæde af at have krystaller omkring sig i hjemmet.

Nu ved du at du har adgang til, med hele dit væsen og med alle dine sanser vakt, at prøve og mærke det der ikke kan måles af videnskaben. Jeg ønsker dig velkommen blandt os der ofte oplever det ikke-målbare i verden.