Vejledning om liv og åndelighed

Går du og tumler med spørgsmål om livet eller spiritualitet, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tager gerne kortere samtaler uden beregning.  

Min tilgang til livet som menneske er, at "vi er en sjæl der har taget bolig i en krop". Vi er derfor åndelige ubegrænsede væsener der bor i en afgrænset fysisk krop. Når vi er i kroppen forsøger personligheden, sjælen og egoet at danse dansen vi kalder livet. Det er dog ikke altid at det går som vi ønsker - eller rettere som den dybe sjæl ønsker. Det mærkes i os som modstand, ulykke og mistrivsel med store energitab til følge.

Det er vigtigt at forstå at livet kan og bør svinges op i frekvens. Vi kan ved at oktavere vores livsbegivenheder få adgang til at leve livet i meget større udstrækning direkte fra hjertet. 

 Mit afsæt som livsvejleder er 

  • Erfaring som terapeut gennem 14 år. Særligt inden for spirituel hypnoterapi, energiarbejde og som certificeret underviser.
  • Fordybelse i esoterisk filosofi gennem 10 år.
  • Egen personlig udvikling og kontinuerlig spirituel vækst gennem 20 år med fokus på at leve fra hjertet.

Jeg tager i mod seriøse henvendelser hvor du er parat til og åben for at se verden fra en ny synsvinkel.

Du er velkommen til at skrive til kontakt@hjertechakra.dk eller sende mig en sms til 23233078. Jeg skriver så tilbage til dig med forslag til tidspunkter hvor vi kan tale sammen.

Med ønsket om et liv fuld af fylde, kærlighed, mening og glæde.

🙏🏼

Kærlig hilsen

Morten, indehaver af hjertechakra.dk