Livsvejledende brevkasse

Den livsvejledende brevkasse er åben for spørgsmål. Mit navn er Morten Nielsen og jeg tager i mod de spørgsmål der handler om livet på og omkring vores planet. Det fysiske liv, det spirituelle eller religiøse liv og alt hvad der er i mellem. Det kan være personlige udfordringer og det kan være spørgsmål der handler om eksistens generelt. Mit afsæt er min erfaring gennem 15 år som spirituel hypnoterapeut og underviser, min fordybelse i esoterisk filosofi gennem 11 år og egen personlig udvikling og spirituel vækst gennem 20 år. 

Vær opmærksom på at besvarelserne jeg giver, bør modtages med nysgerrighed og et kritisk øje. Ingen kan kan tale så sandt, at det er sandt for alle. Det kan være et godt bud jeg giver dig, det kan være lige den impuls du har manglet, og det kan være det ikke er noget du kan bruge.

Besvarelserne er fortrolige medmindre du ønsker at dele spørgsmål og svar her på siden. Det spørger jeg dig om fra gang til gang, så der ikke opstår tvivl. Det koster ikke noget at få svar, der er ingen forpligtigelser forbundet ved det. Der vil ikke komme anbefalinger i forhold til køb på siden her, medmindre det netop er det du spørger om. 

Rent og fint.

Velkommen til dig der har noget på hjertet.

Ventetid på besvarelser i øjeblikket: 2-4 dage.

Skriv det spørgsmål du har til brevkassen nedenfor

Skriv til mig fra nedenstående formular