Læs om ferie, bestilling og forsendelse i juli 🌞

Facebook Instagram
Køb for 333 kr = fragt 30 kr.
Køb for 555 kr = fragt 0,00 kr.
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Privat brugt bogsalg
Hvis du er interesseret i pæne brugte bøger inden for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Krystaller til virksomheder

Smukke blomster kommer fra planteriget og bringer liv, duft og skønhed til de omgivelser de stilles i. 

Smukke krystaller kommer fra mineralriget og bringer foruden liv og skønhed, også eventyr, glæde og forunderlige nye tanker og samtaler i omgivelserne de befinder sig i.

Din virksomhed 
Hvis du har et yogastudie, et galleri, et kontorlandskab, en reception eller en klinik, så kan du få stor glæde af en flot krystalopstillinger. Dine medarbejdere og dem som besøger jer, vil finde det naturligt at starte en samtale om det smukke og/eller forunderlige de ser. 

Mennesker finder en uforklarlig tilfredsstillelse ved at lade øjet hvile på naturlige stillestående og på en måde ikke genkendelige objekter. En kombination af blomster og krystaller er meget givende i miljøer hvor mange opholder sig.

Rabat ved større bestillinger
Som virksomhed med CVR nr. kan I få en rabatkode som udløser 10% rabat ved køb for over 2.500 kr. ekskl. moms i hele sortimentet.

Krystaldag i virksomheden
Har virksomheden et særligt arrangement, kunstdage eller personaledage, kan jeg tilbyde at komme forbi med en popup shop og mulighed for foredrag eller workshops. Det er vigtigt at bestille ovenstående et par måneder i forvejen.

Kontakt 
Skriv til kontakt@hjertechakra.dk for modtage både hjælp til indretning og rabatkode. Den hjælp jeg kan give over telefonen er uden beregning, og jeg tager også gerne på udebesøg mod betaling. 

Med ønsket om en smuk og harmonisk indretning.

Venlig hilsen

Morten Nielsen
Indehaver af hjertechakra.dk