Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Beroligende Angelit

Angelit er et blå-grå mineral, der er en type anhydrit, som er et mineral sammensat af calciumsulfat. Den blev først opdaget i Peru i 1980'erne, og siden er den blevet fundet i andre dele af verden, herunder Mexico, Tyskland og USA.

Angelit er kendt for sine beroligende og beroligende egenskaber, og det bruges ofte som en helbredende sten i metafysiske og spirituelle praksisser. Det menes at forbedre kommunikationen og forbindelsen til det åndelige område og engle og fremme følelser af fred, ro og medfølelse.

Ud over dets metafysiske egenskaber er angelit også værdsat for sin skønhed og bruges nogle gange i smykker og dekorative genstande. Den har en blød, skinnende glans og en delikat, æterisk kvalitet, der gør den til et populært valg for både samlere og dem, der søger at drage fordel af dets helbredende egenskaber

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.