Ferie :) fra d. 24. - 30. september sendes ikke pakker. Du kan sagtens bestille.

Facebook Instagram
Køb for 200 kr = fragt 30 kr.
Køb for 500 kr = fragt 0,00 kr.
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Privat brugt bogsalg
Hvis du er interesseret i pæne brugte bøger inden for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Om Hjertechakra butikken

I de sidste hundrede år, og særligt igennem industrialiseringen har vi gradvist flyttet størstedelen af vores personlige bevidsthed væk fra vores hjerteområde og op til hovedet. Det er en rejse fra hjerte til ego. Verden er blevet et rationelt sted, hvor vi skal tænke med formålet at udrette. Når "teknologien" menneskelig-tænkning spændes for menneskeligt begær efter mere .. og mere, så bliver verden et mere kynisk og mere skingert-mentalt sted at være.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på, er for mange et glemt begreb. Jeg ønsker at give dig de bedste muligheder for at finde krystaller og hjertelige ting, som kan støtte dig og andre i arbejdet med at lade bevidstheden søge tilbage og genopdage hjerteområdet.

Når bevidstheden hviler i hjertet og har uhindret og ren adgang til det mentale, så har vi det oftest godt.

Præsentation af krystallerne

Jeg gør meget ud af at præsentere krystallerne i et baggrundsunivers der er så naturligt eller neutralt som muligt. Derfor er billederne taget uden filtrer og uden kunstige beroligende baggrunde (som ellers er utrolig flotte :). Det gør at man ikke altid får den samme "blis oplevelse" ved at se på billederne, som hvis der havde været indsat en dæmpet pink eller turkis gradueret baggrund. Det er som det er og smukt som det er.  

Min tilgang til krystaller og sten

Min tilgang til krystaller og sten bunder i ordløs kommunikation mellem dele af mig og krystallerne. Rejsen startede med en lille ametyst on halsen efterfulgt af en 1,5 kg rå regnbuefluorit. Selvom jeg oprindeligt er uddannet ingeniør og har en udviklet rationel side, kan jeg ikke forklare hvad der skete. Jeg mærkede blot at det der skete var godt og det rigtige for mig. Jeg er ikke sikker på at man kan give den slags erfaringer videre med løfter om hvad den ene og den anden krystal står for. Der er mange som har gode råd, og jeg er sikker på at de både mener det godt og at det har sin plads. Det er bare ikke altid at det stemmer overens med det du har brug for. 

Jeg opfordrer dig til at skabe dit eget indre krystalunivers og igennem det mærke din samklang med de krystaller som tiltrækker dig. Denne interaktion er livgivende.

Overskudsdeling

Hvis butikken har givet overskud i december 2021, gives 7% af butikkens overskud til velgørenhed. Jeg ved endnu ikke til hvad eller hvem. Af hjertet giver jeg, så bevægelserne og rytmen i strukturerne kan vedligeholdes og opretholdes.

5. december 2020 / Jeg kan se nu at butikken ikke kommer i nærheden af et overskud i år. Det havde jeg måske heller ikke regnet med. Derfor synes jeg alligevel at det er på sin plads at støtte store ideer i verden med nogle små beløb. Se her hvilke projekter vi har støttet i december 2020

Billedmateriale

Billederne i på hjertechakra.dk har jeg med få undtagelser selv taget. Det betyder at du kan være tryg ved at det du ser på billederne også er det du køber. Billeder af lommesten er undtaget i og med de ikke viser de sten du køber, men et godt repræsenteret eksempel. Billederne er ikke justeret med filtre og farver og det gør at eksempelvis grønne sten er meget blegere på billederne end de er i virkeligheden. Krystallerne er ikke fugtet før billedet er taget. Nogle gange er de taget i sollys, andre gange i overskyet vejr og andre gange indendørs. Det er ikke let at fotografere sten :)

Hvis du synes om billederne og gerne vil bruge dem et andet sted på internettet, så er du velkommen. Du skal bare huske at sætte et link tilbage til hjertechakra.dk. Billederne må ikke bruges til trykt materiale uden du først har været i kontakt med mig. :) Så lad os snakke sammen. 

Som i det indre, således i det ydre

Når du handler på vegne af dit indre hos hjertechakra.dk, så er det virksomheden Himmelsk Have, der modtager dine ordrer og afsender dine varer. hjertechakra.dk og himmelskhave.dk har samme ejer.


Når du handler hos Himmelsk Have er det på vegne af dit hjems ydre. Her sælger vi blandt andet unikke haveredskaber i kobber og bronze og store havestykker i bjerkrystal og rosakvarts. Besøg Himmelsk Have ved at klikke her.

 

Jeg byder dig velkommen. klarhed, nærhed, indsigt. 

Kærlig hilsen

Morten Nielsen
indehaver af hjertechakra.dk (startet i april 2020)