Køb for 1.000 kr og læg "Oktaede terraiet" i kurven GRATIS.
  • Køb for 200 - 499 kr, forsendelse = 30 kr.
  • Køb for 499+ kr, forsendelse = GRATIS.

Hjertechakra butikken

Velkommen til en helt ny butik, opstartet i april 2020. 

I de sidste mange hundrede år, og særligt igennem industrialiseringen har vi gradvist flyttet vores bevidsthed væk fra vores hjerteområde. Verden er blevet mere kynisk og mere mental på en skinger og ikke balanceret måde.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på, er for mange et glemt begreb. Jeg ønsker at give dig de bedste muligheder for at finde krystaller og hjertelige ting, som kan støtte dig og andre i arbejdet med at lade bevidstheden søge tilbage og genopdage hjerteområdet.

7% af overskuddet..
Hvis vi er så heldige at butikken har givet overskud i december 2021, giver vi 7% af butikkens overskud til velgørenhed. Jeg ved endnu ikke til hvad eller hvem. Af hjertet giver vi, så bevægelserne og rytmen i strukturerne kan vedligeholdes og opretholdes.

5. december 2020 / Jeg kan se nu at butikken ikke kommer i nærheden af et overskud i år. Det havde jeg måske heller ikke regnet med. Derfor synes jeg alligevel at det er på sin plads at støtte store projekter i verden med nogle små beløb. Se her hvilke projekter vi har støttet i december 2020

Jeg byder dig velkommen. Omsorg og klarhed. 

Kærlig hilsen

Morten Nielsen
indehaver af hjertechakra.dk

Som i det indre, således i det ydre.
Når du handler på vegne af dit indre hos hjertechakra.dk, så er det virksomheden Himmelsk Have, der modtager dine ordrer og afsender dine varer. hjertechakra.dk og himmelskhave.dk har samme ejer.

Når du handler hos Himmelsk Have er det på vegne af dit hjems ydre. Her sælger vi blandt andet unikke haveredskaber i kobber og bronze og store havestykker i bjerkrystal og rosakvarts. Besøg Himmelsk Have ved at klikke her.