Foråret 🌱 gratis fragt ved 360 kr

Facebook Instagram
Gratis fragt fra 360 kr. i foråret
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Bøger er kommet for at blive
I bøger kan du falde ind den ro, hvis eksistens udfordres mere og mere, af samfundets forskruede hastighed. Hvis du interesserer dig for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af brugte bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Om Hjertechakra butikken

I de sidste hundrede år har vi gradvist flyttet vores personlige bevidsthed væk fra vores hjerteområde og op til hovedet. Man kunne sige at mennesket har gjort en rejse fra hjertet til egoet - altså en mørk rejse der sænker den menneskelige frekvens. Verden er blevet et hyper-rationelt sted, hvor vi skal tænke med formålet at udrette. Når "teknologien" menneskelig-tænkning spændes for menneskeligt begær efter mere .. og mere, så bliver verden et mere kynisk og mere skingert-mentalt sted at være.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på hvor vi ved vi er en gruppe, er for mange et glemt begreb.

Jeg ønsker at give dig de bedste muligheder for at lade bevidstheden søge tilbage og genopdage hjerteområdet - hermed at forstå at du er et stærkt individ, men en del af en vigtig men sårbar gruppe.

Når bevidstheden hviler i hjertet og har uhindret og ren adgang til det mentale, så har vi det oftest godt.

Præsentation af krystallerne

Jeg gør meget ud af at præsentere krystallerne i et baggrundsunivers der er så naturligt eller neutralt som muligt. Derfor er billederne taget uden filtrer og uden kunstige beroligende baggrunde (som ellers er utrolig flotte :). Det gør at man ikke altid får den samme "blis oplevelse" ved at se på billederne, som hvis der havde været indsat en dæmpet pink eller turkis gradueret baggrund. Det er som det er og smukt som det er.  

Billederne i på hjertechakra.dk har jeg med få undtagelser selv taget. Du kan være tryg ved at det du ser på billederne også er det du køber. Billeder af lommesten er undtaget i og med de ikke viser de sten du køber, men et godt repræsenteret eksempel. Du kan dog altid bede om at se de sten jeg vælger før afsendelse. Krystallerne er (medmindre det er beskrevet) ikke fugtet før billedet er taget. Nogle gange er de taget i sollys, andre gange i overskyet vejr og andre gange indendørs. Det er ikke let at fotografere sten, og særligt grønne sten viser sig blegere end de er i virkeligheden.

Hvis du synes om billederne og gerne vil bruge dem et andet sted på internettet, så er du velkommen. Du skal bare huske at sætte et link tilbage til hjertechakra.dk. Billederne må ikke bruges til trykt materiale uden du først har været i kontakt med mig. :) Så lad os snakke sammen. 

Min tilgang til krystaller og sten

Min tilgang til krystaller og sten bunder i ordløs kommunikation mellem dele af mig og krystallerne. Rejsen startede med en lille ametyst on halsen efterfulgt af en 1,5 kg rå regnbuefluorit. Selvom jeg oprindeligt er uddannet ingeniør og har en udviklet rationel side, kan jeg ikke forklare hvad der skete. Jeg mærkede blot at det der skete var godt. Jeg er ikke sikker på at man kan give den slags erfaringer videre med løfter om hvad den ene og den anden krystal står for. Der er mange som har gode råd, og jeg er sikker på at de både mener det godt og at det har sin plads. Det er bare ikke altid at det stemmer overens med det du har brug for. 

Jeg opfordrer dig til at skabe dit eget indre krystalunivers og igennem det mærke din samklang med de krystaller som tiltrækker dig. Denne interaktion er livgivende.

Løn og overskudsdeling

Jeg modtager ikke penge eller løn fra varesalg I butikken. Hjertechakra.dk er udelukkende baseret på interesse. Sådan vil det fortsætte nogle år, forhåbentlig altid. Der er mange mennesker i verden som har mere brug for penge end vi har her i Norden. 

23. Oktober 2021 / jeg kan se nu at butikken heller ikke i år kommer til at give overskud. jeg har fået købt en del flere krystaller end der er solgt. pyt med det :) Jeg holder af at se krystallerne bevæge sig ud i de nordiske hjem, mens pengene fordeler sig i lande som har langt færre penge end vi har. Der er i år Pakistan, Afghanistan, landende i det sydlige Afrika og Brasilien i skrivende stund.

5. december 2020 / Jeg kan se nu at butikken ikke kommer i nærheden af et overskud i år. Det havde jeg måske heller ikke regnet med. Derfor synes jeg alligevel at det er på sin plads at støtte store ideer i verden med nogle små beløb. Se her hvilke projekter vi har støttet i december 2020

 

Som i det indre, således i det ydre

Når du handler på vegne af dit indre hos hjertechakra.dk, så er det virksomheden Himmelsk Have, der modtager dine ordrer og afsender dine varer. hjertechakra.dk og himmelskhave.dk har samme ejer.

Når du handler hos Himmelsk Have er det på vegne af dit hjems ydre. Her sælger vi blandt andet unikke haveredskaber i kobber og bronze og store havestykker i bjergkrystal og rosakvarts. Besøg Himmelsk Have ved at klikke her.

Jeg byder dig velkommen. klarhed, nærhed, indsigt. 

Kærlig hilsen

Morten Nielsen
indehaver af hjertechakra.dk (startet i april 2020)