Om Hjertechakra butikken

I de sidste hundrede af år har vi gradvist flyttet vores personlige bevidsthed væk fra vores hjerteområde og op til hovedet. Vi blev måske for ensidigt fascineret af kapitalismen og industrialiseringen. Man kunne sige at mennesket har gjort en rejse fra hjertet til egoet (til mig mig mig) - altså en ikke frugtbar rejse der sænker den menneskelige frekvens og omsorg for hinanden og sig selv.. Verden er blevet et hyper-rationelt sted, hvor vi skal tænke med formålet at udrette. Når teknologien "menneskelig-tænkning" spændes for menneskeligt begær efter mere, så bliver verden et mere kynisk og mere skingert-mentalt sted at være.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på hvor vi ved vi er en gruppe på kryds af landegrænser og kulturer, er for mange et fjernt begreb.

jeg ønsker med det jeg kan, at bidrage til at mennesker vender tilbage og ser på hinanden som venner, brødre og søstre. Vi er et af det samme.

Når bevidstheden hviler i hjertet og har uhindret og ren adgang til det mentale, så har vi det oftest godt. Det ønsker jeg for dig og alt levende.

Præsentation af krystallerne

Jeg gør meget ud af at præsentere krystallerne i et baggrundsunivers der er så naturligt eller neutralt som muligt. Derfor er billederne taget uden filtrer og uden kunstige beroligende baggrunde (som ellers kan være utrolig flotte :). Det gør selvfølgelig at man ikke altid får den samme "blis oplevelse" ved at se på billederne, som hvis der havde været indsat en dæmpet pink eller turkis gradueret baggrund. Krystallerne er som de er og smukke som de er.  

Billederne af krystallerne på hjertechakra.dk har jeg med få ganske undtagelser selv taget. Du kan være tryg ved at det du ser på billederne, også er det du køber, ellers vil det stå derved. Billeder af lommesten er undtaget i og med de ikke viser de sten du køber, men et godt repræsenteret eksempel. Du kan altid bede om at se de sten jeg vælger før afsendelse. Krystallerne er (medmindre det er beskrevet) ikke fugtet før billedet er taget. Når man fugter krystaller bliver de meget mere intense i farven og det vil jeg lade dig om at afprøve. Nogle gange er billederne taget i sollys, andre gange i overskyet vejr og andre gange indendørs. Det er ikke let at fotografere krystaller sten, og særligt grønne sten viser sig altid anderledes end de er i virkeligheden.

Hvis du synes om billederne og gerne vil bruge dem et andet sted på internettet, så er du velkommen. Du skal bare huske at sætte et link tilbage til hjertechakra.dk. Billederne må ikke bruges til trykt materiale uden du først har været i kontakt med mig. :) Så lad os snakke sammen. 

Krystalbeskrivelser
Teksterne der beskriver krystallernes egenskaber er formuleret ud fra et studie af forfatterne Melody, Hildegaard Von Bingen, Katrina Raphaell, Edgar cayce, samt egne erfaringer. Jeg foretrækker at læse bøger om krystaller, som er skrevet før internettet blev skabt. De tekster blev tænkt og forfattet uden støjniveauet fra internettet som vi har i dag.

Min tilgang til krystaller og sten

Min tilgang til krystaller og sten bunder i ordløs kommunikation mellem dele af mig og krystallerne. Rejsen startede med en lille ametyst on halsen efterfulgt af en 1,5 kg rå regnbuefluorit. Selvom jeg oprindeligt er uddannet ingeniør og har en udviklet rationel side, kan jeg ikke forklare hvad der skete. Jeg mærkede blot at det der skete var godt. Jeg er ikke sikker på at man kan give den slags erfaringer videre med løfter om hvad den ene og den anden krystal står for. Der er mange som har gode råd, og jeg er sikker på at de både mener det godt og at det har sin plads. Det er bare ikke altid at det stemmer overens med det du har brug for. 

Jeg opfordrer dig til at skabe dit eget indre krystalunivers og igennem det mærke din samklang med de krystaller som tiltrækker dig. Denne interaktion er livgivende.

Hvem er jeg

Jeg har altid været et søgende og nysgerrigt væsen. Det har bragt mig til en uddannelse som Ingeniør, og for 15 år siden begyndte jeg dyb lang rejse som mediterende og terapeut inden for hypnose og psykoterapi. I 2018 begyndte mit krystaleventyr. Jeg blev bare trukket ind i det. Dagligt studerer jeg de esoteriske tidsløse filosofier og interesserer mig for hvorfor religionerne gør som de gør, og hvorfor vi mennesker lægger alle disse ekstra forståelses- og fremstillings-lag på det som allerede er skabt. I disse tanker foregår det meste af min dag.

Jeg byder dig velkommen i butikken.

Venligst

Morten Nielsen

indehaver af Celestial og hjertechakra.dk (startet i april 2020)