Fra billig til gratis fragt - og hurtig levering!

Hjertechakra butikken

Velkommen til en helt ny butik, opstartet i april 2020. 

I de sidste mange hundrede år, og særligt igennem industrialiseringen har vi gradvist flyttet vores bevidsthed væk fra vores hjerteområde. Verden er blevet mere kynisk og mere mental på en skinger og ikke balanceret måde.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på, er for mange et glemt begreb. Vi  at give dig de bedste muligheder for at finde krystaller og hjertelige ting, som kan støtte dig og andre i arbejdet med at lade bevidstheden søge tilbage og genopdage hjerteområdet.

7% af overskuddet..
Hvis vi er så heldige at butikken har givet giverskud i december 2020, giver vi 7% af butikkens overskud til velgørenhed. Vi ved endnu ikke til hvad eller hvem. Af hjertet giver vi, så bevægelserne og rytmen i strukturene kan vedligeholdes og opretholdes.

Vi byder dig velkommen. Omsorg og klarhed. 

Kærlig hilsen

Morten Nielsen
indehaver af hjertechakra.dk

Som i det indre, således i det ydre.
Når du handler på vegne af dit indre hos hjertechakra.dk, så er det virksomheden Himmelsk Have, der modtager dine ordrer og afsender dine varer. hjertechakra.dk og himmelskhave.dk har samme ejer.

Når du handler hos Himmelsk Have er det på vegne af dit hjems ydre. Her sælger vi blandt andet unikke haveredskaber i kobber og bronze og store havestykker i bjerkrystal og rosakvarts. Besøg Himmelsk Have ved at klikke her.