Om hjertechakra.dk shoppen

Hjertechrakra.dk er en webshop der har et stort udvalg af krystaller, og der hører også en fysisk butik til. Besøg Celestial Nature, krystalbutikken i Valby, København. Her står alle krystallerne står på hylderne. Se åbningstider her

Jeg tror på at krystallerne er skabt på vores jord, for at vi kan nå ind til vores hjerteenergi og leve vores liv derfra.

Præsentation af krystallerne

Billederne af krystallerne på hjertechakra.dk har jeg med få ganske undtagelser selv taget. Du kan være tryg ved at det du ser på billederne, også er det du køber - ellers vil det stå derved. Billeder af lommesten er undtaget i og med de ikke viser de sten du køber, men et godt repræsenteret eksempel. Du kan altid bede om at se de sten jeg vælger før afsendelse.

Anvendelse sf billederne
Hvis du synes om billederne og gerne vil bruge dem et andet sted på internettet, så er du velkommen. Du skal bare huske at sætte et link tilbage til hjertechakra.dk. Billederne må ikke bruges til trykt materiale uden du først har været i kontakt med mig. :) Så lad os snakke sammen. 

Krystalbeskrivelser
Teksterne der beskriver krystallernes egenskaber er formuleret ud fra et studie af forfatterne Melody, Hildegaard Von Bingen, Katrina Raphaell, Edgar cayce, samt egne erfaringer.

Min tilgang til krystaller og sten

Min tilgang til krystaller og sten bunder i ordløs kommunikation mellem dele af mig og krystallerne. Rejsen begyndte rigtigt for mig for ca 6 år siden. med en lille ametyst om halsen efterfulgt af 1,5 kg rå regnbuefluorit. Selvom jeg oprindeligt er uddannet ingeniør og derfor også har en udviklet analytisk side, kan jeg ikke forklare hvad der skete. Jeg mærkede blot at det var godt og virkede sandt.

Jeg er ikke sikker på at man kan eller skal give den slags erfaringer videre, som løfter om hvad den ene og den anden krystal står for. Der er mange som har gode råd - internettet er jo oversvømmet af gode råd. Jeg ved at afsenderne med størst sandsynlighed mener det godt, og at rådet kan være rigtigt. Det er bare ikke altid at det som lyder godt, stemmer overens med det du reelt har behov for. 

Dit eget krystalunivers
Jeg vil opfordre dig til at skabe dit eget indre krystalunivers og igennem det mærke din samklang med de krystaller som tiltrækker dig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig i gang. Den nære og personlige interaktion med krystaller er sprudlende, frisk, livgivende og kærligt frisættende.

Det vigtigste første skridt er at forsøge selv at være den forandring man ønsker at se i verden. Hermed tager man ansvaret til sig, og aktiverer sig selv som en bæredygtig ressource på jorden.

Som blomster fuldender skaberværket i planteriget, således fuldender krystaller skabelsen i mineralriget. Vi er vidne til denne vidunderlige forestilling. Men kun hvis vi lægger mærke til det.

Kom forbi og se dig omkring :)

Venlige hilsener

Morten Nielsen indehaver af Celestial - krystalbutikken i ValbyLife is beauty!

Morten Nielsen

Celestial Nature og Hjertechakra.dk krystalbutikken i Valby, København.

Valby Tingsted 6
2500 Valby

CVR: 25 99 44 34

SMS: 23 23 30 78 
Send mig en sms, så ringer jeg dig op så snart det er muligt :)

Send også gerne en e-mail til kontakt@hjertechakra.dk

Skriv til mig fra nedenstående formular