Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Om Hjertechakra butikken

I de sidste hundrede år har vi gradvist flyttet vores personlige bevidsthed væk fra vores hjerteområde og op til hovedet. Man kunne sige at mennesket har gjort en rejse fra hjertet til egoet - altså en mørk rejse der sænker den menneskelige frekvens. Verden er blevet et hyper-rationelt sted, hvor vi skal tænke med formålet at udrette. Når "teknologien" menneskelig-tænkning spændes for menneskeligt begær efter mere .. og mere, så bliver verden et mere kynisk og mere skingert-mentalt sted at være.

Den hjertelige måde at gå til hinanden på hvor vi ved vi er en gruppe, er for mange et glemt begreb.

Jeg ønsker at give dig de bedste muligheder for at lade bevidstheden søge tilbage og genopdage hjerteområdet - hermed at forstå at du er et stærkt individ, men en del af en vigtig men sårbar gruppe.

Når bevidstheden hviler i hjertet og har uhindret og ren adgang til det mentale, så har vi det oftest godt.

Præsentation af krystallerne

Jeg gør meget ud af at præsentere krystallerne i et baggrundsunivers der er så naturligt eller neutralt som muligt. Derfor er billederne taget uden filtrer og uden kunstige beroligende baggrunde (som ellers er utrolig flotte :). Det gør at man ikke altid får den samme "blis oplevelse" ved at se på billederne, som hvis der havde været indsat en dæmpet pink eller turkis gradueret baggrund. Det er som det er og smukt som det er.  

Billederne i på hjertechakra.dk har jeg med få undtagelser selv taget. Du kan være tryg ved at det du ser på billederne også er det du køber. Billeder af lommesten er undtaget i og med de ikke viser de sten du køber, men et godt repræsenteret eksempel. Du kan dog altid bede om at se de sten jeg vælger før afsendelse. Krystallerne er (medmindre det er beskrevet) ikke fugtet før billedet er taget. Nogle gange er de taget i sollys, andre gange i overskyet vejr og andre gange indendørs. Det er ikke let at fotografere sten, og særligt grønne sten viser sig blegere end de er i virkeligheden.

Hvis du synes om billederne og gerne vil bruge dem et andet sted på internettet, så er du velkommen. Du skal bare huske at sætte et link tilbage til hjertechakra.dk. Billederne må ikke bruges til trykt materiale uden du først har været i kontakt med mig. :) Så lad os snakke sammen. 

Min tilgang til krystaller og sten

Min tilgang til krystaller og sten bunder i ordløs kommunikation mellem dele af mig og krystallerne. Rejsen startede med en lille ametyst on halsen efterfulgt af en 1,5 kg rå regnbuefluorit. Selvom jeg oprindeligt er uddannet ingeniør og har en udviklet rationel side, kan jeg ikke forklare hvad der skete. Jeg mærkede blot at det der skete var godt. Jeg er ikke sikker på at man kan give den slags erfaringer videre med løfter om hvad den ene og den anden krystal står for. Der er mange som har gode råd, og jeg er sikker på at de både mener det godt og at det har sin plads. Det er bare ikke altid at det stemmer overens med det du har brug for. 

Jeg opfordrer dig til at skabe dit eget indre krystalunivers og igennem det mærke din samklang med de krystaller som tiltrækker dig. Denne interaktion er livgivende.

Økonomi

Jeg modtager ikke penge eller løn fra varesalg I butikken. Celestial butikken i Valby og Hjertechakra.dk er udelukkende baseret på interesse. Sådan vil det fortsætte nogle år, forhåbentlig altid. Der er mange mennesker i verden som har mere brug for penge end vi har her i Norden. 

September 2023 / Året er gået med at istandsætte og åbne butikken. Det tog syv måneder at nå frem til åbning. Sådan var det, og butikken har nu det udtryk som den vil have.

Oktober 2022 / som i 2021. Jeg glædes ved at være med til at skabe beskæftigelse i de steder i verden som har færre muligheder end vi har. Særligt sektionen med krystalkunst er et udtryk for beskæftigelse. Tænk at holde af at formgive krystaller, og samtidige have muligheden for det. Det ønsker jeg at støtte

23. Oktober 2021 / jeg kan se nu at butikken heller ikke i år kommer til at give overskud. jeg har fået købt en del flere krystaller end der er solgt. pyt med det :) Jeg holder af at se krystallerne bevæge sig ud i de nordiske hjem, mens pengene fordeler sig i lande som har langt færre penge end vi har. Der er i år Pakistan, Afghanistan, landende i det sydlige Afrika og Brasilien i skrivende stund.

5. december 2020 / Jeg kan se nu at butikken ikke kommer i nærheden af et overskud i år. Det havde jeg måske heller ikke regnet med. Derfor synes jeg alligevel at det er på sin plads at støtte store ideer i verden med nogle små beløb. Se her hvilke projekter vi har støttet i december 2020

Hvem er jeg

Jeg har altid været et søgende og nysgerrigt væsen. Det har bragt mig til en uddannelse som Ingeniør, og for 15 år siden begyndte jeg dyb lang rejse som mediterende og terapeut inden for hypnose og psykoterapi. I 2018 begyndte mit krystaleventyr. Jeg blev bare trukket ind i det. Dagligt studerer jeg de esoteriske tidsløse filosofier og interesserer mig for hvorfor religionerne danner alle disse ekstra lag på det som allerede er skabt. I disse tanker foregår det meste af min tid.  

Jeg byder dig velkommen i butikken.

Venligst

Morten Nielsen

indehaver af Celestial hjertechakra.dk (startet i april 2020)

 

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.