Besøg Celestial Nature - krystalbutikken på Valby Tingsted

Celestial Nature er en unik krystalbutik i Valby, København med en hyggelig facon der vækker sanser og ens nysgerrighed. Der er flere tusinde krystaller i butikkens to lokaler, så sæt tid af til at opleve. Man kan sige at der er en fremtidens butik, da den inviterer til rigtige møder mellem mennesker som udveksler rigtige historier og gode erfaring om krystaller og livet.

Åbningstider i uge 24

Torsdag  13.00 - 17.00
Fredag  13.00 - 17.00

Åbningstiderne for indeværende uge vil altid være synlig her og på døren til butikken.

I sommeren har butikken faste åbningstider 2 dage om ugen og ellers efter aftale.

Hvorfor er der ikke åbent flere dage ugentligt? kunne du spørge. Til det vil jeg svare at det er en kunst at holde en specialbutik som denne levende på lang sigt. Den kunst er jeg i gang med at udforske - og jeg vil lykkes med det.

Butikkens første lokale

Her i krystalbutikkens første lokal finder du malakit, karneol, amazonit, calcit, celestit, selenit og en stor variation akvamarin fra Angola, Pakistan og Brasilien. Fossilernes plads er også her, lige som det er her de rå krystaller er. De unikke PKS (Viktor Schauberger) kobber haveredskaber er her og de store krystaller til haven er her i det forreste lokale.


Butikkens bagerste lokale

Her i krystalbutikkens bagerste lokale findes en stor variation af kvarts, ametyst og fluorit. Desuden et bord med hundrede af krystaller i flere former, nuancer og udtryk. På sidevæggen findes ca 200 forskellige lommesten, smykker, de formede krystaller samt de helt fine i glasskabene. 

Kom også gerne forbi og køb en værtindegave. Krystaller koster ca det samme som en buket blomster, men de holder for evigt. Læs mere om værtindegaver her


I krystalbutikken i Valby, København er alt undtagen belysningen i butikken, bygget af genbrugsmøbler som jeg har hentet ca 20 forskellige steder i Danmark. Helt fra Nordjylland til Rødby.

Bagerst i lokalet i butikken ud mod den grønne gård finder du mig. Jeg hedder Morten. Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør for ca 20 år siden. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg forstod arbejdet med og for mennesker bedre, end arbejdet som ingeniør. Jeg har med stor glæde interesseret mig for, undervist og arbejdet med terapi og filosofi igennem 15 år.

"Hvilken betydning har det?", kunne du tænke. "Sikkert ingen" vil jeg svare, men nu ved du lidt om mig som passer krystalbutikken i Valby, København.

Når vi for en stund, vender os væk fra det teknologisk skabte, og retter blikket mod det, som planeten og naturen har givet os, så havner vi i et rart, harmonisk og klangfuldt rum i os selv - og dermed også i verden. 

Sørg for at have god tid til at opdage, sanse og erfare når du ser krystallerne. Jeg blander mig ikke i det du oplever medmindre du spørger.

Venlige hilsener

Morten Nielsen indehaver af Celestial - krystalbutikken i ValbyLife is beauty!

Morten Nielsen

Celestial Nature og Hjertechakra.dk
Valby Tingsted 6
2500 Valby

CVR: 25 99 44 34

SMS: 23 23 30 78 
Jeg taler som regel ikke i telefon i butikkens åbningstid. Send mig i stedet en sms, så skriver jeg tilbage eller ringer jeg dig op så snart det er muligt :)

Send også gerne en e-mail til kontakt@hjertechakra.dk

Skriv til mig fra nedenstående formular