Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Besøg Celestial - krystalbutikken på Valby Tingsted

Celestial er utallige krystaller og gode samtaler om vind, vejr, filosofi og hverdagsmagi 

Celestial er også en butik som på gammeldags facon vækker sanserne og stiller ind på livet i sin essens. Når vi for en stund, vender os væk fra det teknologisk skabte, og retter blikket mod det, som planeten og naturen har givet os, så havner vi i et mere rart, harmonisk og klangfuldt rum i os selv - og dermed også i verden. 

Åbningstider uge 39, 25. Sept - 1. okt

Da jeg har en del aktiviteter uden for butikken, har jeg ikke mulighed for at holde åbent hver dag. Du vil dog kunne se åbningstiderne i den kommende uge nedenfor og på døren til butikken.

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag 13.00 - 16.00
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket

Butikkens første lokale

Her finder du malakit, karneol, amazonit, calcit, celestit, selenit og en stor variation akvamarin fra Angola, Pakistan og Brasilien. Fossilernes plads er også her, lige som det er her de rå krystaller er. De unikke PKS (Viktor Schauberger) kobber haveredskaber er her og de store krystaller til haven er her i det forreste lokale.


Butikkens bagerste lokale

Her findes en stor variation af kvarts, ametyst og fluorit. Desuden et bord med hundrede af krystaller i flere former. På sidevæggen findes ca 160 forskellige lommesten, smykker, de formede krystaller samt de helt fine i glasskabene. 

Alt undtagen belysningen i butikken er bygget af genbrugsmøbler som jeg har hentet ca 20 forskellige steder i Danmark. Helt fra Nordjylland til Rødby. Sådan måtte det være. Det tog 7 måneder, det var ikke helt let, men det var sjovt og det blev som det skulle blive.

Bagerst i lokalet ud mod den grønne gård finder du mig. Jeg hedder Morten. Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør for over 20 år siden. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg forstod arbejdet med mennesker, terapi og bevidsthed bedre, end arbejdet som ingeniør. Jeg har med stor glæde interesseret mig for, undervist og arbejdet med terapi, meditation og filosofi igennem 15 år.

"Hvilken betydning har det?", kunne du tænke. "Sikkert ingen" vil jeg svare, men nu ved du lidt om mig som passer på alle krystallerne.

Du er velkommen forbi. Sørg for at have god tid til at opdage, sanse og erfare når du er her. Jeg blander mig ikke i det du oplever medmindre du spørger.

🙏🏼 Morten

 

 

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.