Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Brandberg i Namibia

Brandberg-bjerget ligger i Erongo-regionen i Namibia, i det sydvestlige Afrika. Det er det højeste bjerg i Namibia på 2.573 meter. 

Navnet Brandberg er afrikaans, hollandsk og tysk og betyder Bændende bjerg. Navnet kommer fra den glødende farve, som bjerget nogle gange ses i i den nedgående sol. Det oprindelige navn er Omukuruvaro og betyder "Guds bjerg". Navnet stammer fra Herero-folket som er native i området

Brandberg-bjerget er også berømt for sin klippekunst, med over 45.000 individuelle malerier og graveringer fundet i dets mange huler og sprækker. Disse malerier anslås at være mellem 2.000 og 4.000 år gamle og blev skabt af San-folket, som var de oprindelige indbyggere i det sydlige Afrika.

Et af de mest berømte klippemalerier fundet på Brandberg-bjerget er "Den Hvide Dame", et maleri af en kvinde iført en hvid kjole. Betydningen og oprindelsen af ​​dette maleri er stadig til debat blandt arkæologer og historikere.

Læs om Brandberg krystaller her

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.