Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

De 4 elementers forbindelse til krystaller

De fire elementer (jord, luft, ild og vand) og krystaller er ofte forbundet med hinanden i forskellige spirituelle og metafysiske praksisser. Det menes og opleves at visse typer krystaller, besidder de energetiske kvaliteter, der svarer til et af elementerne. For eksempel:

Jord
Jord er forbundet med grounding, stabilitet og pleje, og krystaller som jaspis, turmalin og onyx menes at legemliggøre disse kvaliteter.

Luft
Luft er forbundet med kommunikation, klarhed og intellekt, og krystaller som klar kvarts, selenit og blå blondeagat menes at forbedre disse kvaliteter.

Ild
Ild er forbundet med lidenskab, transformation og kreativitet, og krystaller som karneol, citrin og solsten menes at legemliggøre disse kvaliteter.

Vand
Vand er forbundet med følelser, intuition og helbredelse, og krystaller som ametyst, akvamarin og månesten menes at forbedre disse kvaliteter.

I nogle praksisser menes krystaller også at have evnen til at kanalisere eller forstærke de fire elementers energier og bruges i ritualer eller meditationer for at balancere eller justere disse energier inden for individet eller deres miljø.

Arbejdet med krystaller er vi som mennesker kun lige gået i gang med. Det handler om at afprøve og danne erfaringer. Erfaringer vi kan dele med hinanden, sådan at vi som flok kan hæve frekvensen i menneskeheden.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.