Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Forbedring af søvn med krystaller

Søvn er et væsentligt aspekt af vores sundhed og velvære. Det er under søvn, at vores kroppe reparerer og regenererer, og vores hjerner konsoliderer minder og behandler information. Der er mange krystaller, der menes at være gavnlige til at fremme en god nats søvn.

Ametyst, for eksempel, er en populær krystal til at fremme afslappende søvn og reducere stress og angst. Det siges at have en beroligende og beroligende effekt på sind og krop og kan være med til at fremme følelser af ro og afslapning. Andre krystaller, der menes at være nyttige for søvn, omfatter månesten, klar kvarts og selenit.

For at bruge krystaller til søvn, kan du placere dem under din pude eller på dit natbord. Du kan også oprette et krystalgrid omkring din seng ved at bruge en kombination af forskellige krystaller til at skabe et specifikt energifelt. Nogle mennesker kan også lide at meditere med krystaller, før de går i seng, holde dem i hænderne eller placere dem på forskellige dele af deres krop for at fremme afslapning.

Hvis du kan mærke, at brug af krystaller hjælper dig til at føle dig mere afslappet og sove mere trygt, så kan de være et nyttigt værktøj som er helt fri af bivirkninger.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.