Facebook Instagram
Køb for 333 kr = fragt 29 kr
Køb for 555 kr = gratis fragt
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Bøger er kommet for at blive
I bøger kan du falde ind den ro, hvis eksistens udfordres mere og mere, af samfundets forskruede hastighed. Hvis du interesserer dig for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af brugte bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Gratis skærmbilleder til din telefon

Her er 14 gratis skærmbilleder til din telefon.

Jeg har taget en del billeder af krystallerne det sidste stykke tid. Hvis du kan lide dem, kan du bruge dem som baggrund på din telefon. Det koster ikke noget. Du skal blot holde din finger nede på et billede hvorefter din telefon vil give dig mulighed for at "gemme" eller "sætte som baggrund". 

En del af det personlige velvære der opstår med krystaller, kommer fra farverne. Den røde stimulerer maskulinitet men er også en alvors/alarm farve, så brug den med omhu. Den orange stimulerer din kreativitet. Gul arbejder med din mentale energi. Din hjerne arbejder ubesværet med grønne farver, der også blomstrer følelsen af balance, tillid og liv. Den blå farve bringer ro ind i dit system. Pink og lyserøde toner forbinder dig til dit feminine og violette og fersken farver forbinder dig til dit høje åndelige. Kort fortalt naturligvis. Farver er i deres natur uendelige skalaer med flydende overgange, så find dine nuancer.

Værsgo :)