Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Himmelske Celestit

Celestit, også kendt på engelsk som celestine, er et mineral, der primært består af strontiumsulfat. Den har en lyseblå til himmelblå farve og findes ofte i krystalform. Celestit findes typisk i sedimentære bjergarter og er ofte fundet sammen med andre mineraler såsom gips og halit.

Celestit er blevet brugt til forskellige formål gennem historien. I oldtiden mentes det at have magiske egenskaber og blev brugt i ritualer og ceremonier. Det blev også brugt til fremstilling af fyrværkeri på grund af dets evne til at producere en levende blå flamme, når den blev brændt.

I moderne tid bruges celestit i en række industrielle anvendelser. Det bruges til fremstilling af keramik, glas og andre materialer. Det bruges også som en kilde til strontium, som bruges til fremstilling af ferritmagneter, pyroteknik og andre produkter.

Ud over dets industrielle anvendelser er celestit også værdsat for sine metafysiske egenskaber. Det menes at have en beroligende og beroligende effekt på sind og krop, og bruges ofte i meditation og spirituelle praksisser. Det menes også at forbedre kommunikationen og fremme følelser af fred og harmoni. Celestit bruges ofte i krystalhealing til at behandle en række fysiske og følelsesmæssige lidelser.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.