Facebook Instagram
Køb for 333 kr = fragt 29 kr
Køb for 555 kr = gratis fragt
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Bøger er kommet for at blive
I bøger kan du falde ind den ro, hvis eksistens udfordres mere og mere, af samfundets forskruede hastighed. Hvis du interesserer dig for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af brugte bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Hvorfor tallet 108

I buddhismen og hinduismen er tallet 108 et helligt tal, der repræsenterer antallet af urenheder og ønsker, vi skal overvinde for at nå oplysning.

Da min kone og jeg tilbage i 2012 rejse i Bhutan kom vi forbi dette bjergpas "Dochula Pass" med "Druk Wangyal Chortens 108 stupas". Det er et godt eksempel på at 108 længe har været et iboende tal i den gamle traditioner fra østen.

Der er normalt 108 trin i mange buddhistiske templer.

I Zen-buddhismen ringes der 108 gange under en nytårsfejring som en påmindelse om de 108 fristelser, vi har brug for at overstige på vores vej til nirvana.

I henhold til ayurvedisk medicin er der 108 marmapunkter i den menneskelige krop, som er ansvarlige for vores samlede sundhed og distribution af pranaenergi fra de 72.000 nadier.

I hinduismen svarer tallet 108 til antallet af Brahmas navne.

Når du opdeler tallet 108 i individuelle cifre, repræsenterer 1 enhed, 0 repræsenterer intethed og 8 er et symbol på uendelighed.
Derfor kan 108 fortolkes som et holistisk tal, der symboliserer hele vores univers.

Når du multiplicerer 12 astrologiske tegn med 9 planeter i vores solsystem er resultatet nummer 108.

108 er altså forankret i det store som i det små. Både i kroppen og i kosmos. Det er ingen ting og alting, tilsammen een. Tværsummen giver desuden 9, og det åbner op for en endnu dybere historie ..