Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Intense friske Palo Santo

Palo Santo er en træsort, der kommer fra træet Bursera graveolens, hjemmehørende i Sydamerika. Det er blevet brugt i århundreder af oprindelige folk i forskellige ritualer og helbredende praksis.

Palo Santo er kendt for sin stærke, behagelige duft, som frigives, når træet brændes. Røgen menes at have forskellige fordele, såsom:

Spirituel udrensning:
Palo Santo bruges almindeligvis i spirituel og energihealingspraksis for at fjerne negativ energi og fremme positiv energi. Det menes at have en rensende effekt på sind, krop og ånd.

Afslapning:
Aromaen af ​​Palo Santo er også kendt for sine afslappende og beroligende egenskaber. Det kan hjælpe med at reducere stress og angst, fremme en følelse af fred og ro og hjælpe med meditation og mindfulness.

Fysisk helbredelse:
Palo Santo er blevet brugt for dets medicinske egenskaber, såsom dets evne til at reducere betændelse, lindre smerter og booste immunsystemet. Det menes også at have antibakterielle og antivirale egenskaber.

Udover at brænde Palo Santo, kan den også bruges i form af æteriske olier, sæber og smykker.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.