Anden inspiration › Kort fortalt om Edgar Cayce den sovende profet

Kort fortalt om Edgar Cayce den sovende profet

Edgar Cayce var en berømt amerikansk healer, som var synsk of levede i det tidlige 20. århundrede. Han er bedst kendt for sin evne til at gå ind i en trancelignende/ sovende tilstand og kanalisere information og vejledning fra en højere spirituel kilde (Akasha arkivet). Cayces kanaliseringer dækkede en bred vifte af emner, herunder sundhed og velvære, spiritualitet, reinkarnation og profetier.

Edgar Cayce anbefalede ofte brugen af ​​krystaller efter sine kanaliseringer. Dette som et middel til at balancere og forbedre ens energi og helbrede udfordringerne i kroppen. Han mente, at krystaller kunne bruges til at forstærke ens egne naturlige helbredende evner, og at de kunne bruges sammen med andre helbredende modaliteter for at opnå optimal sundhed og velvære.

Edgar Cayce mente, at hver krystal havde en unik energi og vibration, der kunne bruges til at fremme fysisk og åndelig helbredelse.

Her er et par eksempler på de krystaller, som Edgar Cayce anbefalede:

Ametyst
Cayce mente, at ametyst havde en beroligende energi, der kunne hjælpe med følelsesmæssige problemer såsom angst og depression.

Safir
Ifølge Cayce var safir en kraftfuld helbredende sten, der kunne hjælpe med en række fysiske lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hovedpine og feber.

Lapis Lazuli
Cayce anbefalede lapis lazuli for dets evne til at fremme åndelig opvågning og forbedre intuitionen.

Smaragd
Cayce mente, at smaragd havde en stærk helbredende energi, der kunne hjælpe med problemer relateret til hjerte og lunger.

Rubin
Ifølge Cayce var rubin en kraftfuld sten, der kunne hjælpe med problemer relateret til blodet, herunder anæmi og dårlig cirkulation.

 

Edgar Cayce er sammen med Melody de mest inspirerede kilder for mig, at studere krystaller igennem.