Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Krystaller anvendt og anbefalet af Rudolf Steiner

Rudolf Steiner, grundlæggeren af ​​antroposofi, anbefalede brugen af ​​krystaller i visse sammenhænge. Han mente, at krystaller kunne bruges til at understøtte åndelig og fysisk helbredelse, såvel som til meditation og andre spirituelle praksisser.

I sine forelæsninger om Spiritual Science talte Steiner om forskellige krystallers helbredende egenskaber. For eksempel anbefalede han brugen af ​​ametyst til at lindre hovedpine og stress, og foreslog, at rosenkvarts kunne være nyttigt til at understøtte følelsesmæssig heling og balance.

Steiner mente også, at krystaller kunne bruges til at forbedre meditation og spirituelle praksisser. I sin bog "Knowledge of the Higher Worlds and Its Attainment" foreslog han, at mediterende kunne bruge klare kvartskrystaller til at hjælpe med at fokusere deres opmærksomhed og forbinde med højere spirituelle riger.

Det er vigtigt at bemærke, at Steiners anbefalinger vedrørende krystaller kun er et aspekt af hans bredere spirituelle lære. Som med enhver spirituel praksis eller værktøj, er det op til hver enkelt at beslutte, om de vil inkorporere krystaller i deres egen praksis.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.