Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Krystaller fra Brasilien

Brasilien er kendt for sine rige forekomster af mineraler og ædelstene, herunder krystaller. Krystalminedrift i Brasilien er en blomstrende industri, der har eksisteret i mange år. Landet har en bred vifte af krystalminer, og hver mine producerer forskellige typer krystaller.

Nogle af de mest almindelige typer krystaller, der findes i Brasilien, omfatter kvarts, ametyst, citrin og turmalin. Brasilien er også kendt for at producere nogle af verdens største og smukkeste krystaller.

Krystalminedrift i Brasilien foregår typisk i hånden, hvor arbejdere bruger hakker og skovle til at grave ned i jorden og udvinde krystallerne.

Når krystallerne er ekstraheret, sorteres de efter størrelse, kvalitet og farve. Derefter renses og poleres de, før de sælges til købere over hele verden. Brasilien er en stor eksportør af krystaller, og industrien giver beskæftigelse til tusindvis af mennesker.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.