Krystaller i anvendelse og praksis › Hvilke krystaller kan bruges i vand og eliksir?

Hvilke krystaller kan bruges i vand og eliksir?

Krystaller er blevet brugt i århundreder i forskellige spirituelle praksisser og trossystemer. I forbindelse med vand menes krystaller at have en unik evne til at påvirke og forbedre energien og egenskaberne af det vand, de er placeret i.

Mange spirituelle udøvere tror, ​​at vand har en hukommelse og kan påvirkes af energien og vibrationerne i omgivelserne og stoffer, det kommer i kontakt med. Krystaller menes at udsende deres egen unikke energi og vibrationer, og når de placeres i vand, kan denne energi absorberes af vandet og forbedre dets egenskaber.

Forskellige krystaller har forskellige energier og egenskaber, så valget af krystal brugt i vand vil afhænge af den specifikke hensigt eller formål med den spirituelle praksis. For eksempel bruges rosenkvarts ofte til at fremme kærlighed og harmoni, mens ametyst menes at hjælpe med åndelig vækst og intuition.

Nogle spirituelle praksisser involverer at skabe krystaleliksirer eller essenser, som involverer at placere krystaller i vand og lade vandet absorbere deres energi over tid. Disse eliksirer eller essenser kan derefter indtages eller udvortes lokalt for at fremme åndelig, følelsesmæssig eller fysisk helbredelse.

Forholdsregler når du arbejder med krystaller i vand

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle krystaller er sikre at placere i vand, da nogle kan indeholde giftige materialer eller opløses i vand.

Nogle krystaller, der generelt anses for sikre at placere i vand, omfatter klar kvarts, ametyst, rosenkvarts, citrin og sort turmalin. Det er dog stadig vigtigt at lave din egen research og rådføre sig med en kvalificeret ekspert, før du bruger krystaller i vand.

Krystaller, der generelt ikke anbefales at placere i vand, omfatter blandt andre malakit, pyrit, selenit, kyanit, mfl. Disse krystaller kan indeholde giftige materialer eller opløses i vand, hvilket kan være skadeligt, hvis det indtages eller absorberes af huden.

Hvis du ønsker effekten fra de ikke anbefalede krystaller, kan du lægge dem i et reagensglas og placere reagensglasset i vandet. Krystallernes felt vil fint påvirke vandets kvalitet.