Mysteriet om den indre modstand - 5 sessioner

< tilbage til behandlingsoversigten

Det almindelige menneskes modstand mod forandringer er for mange en gåde. Det er ofte årsagen til at vi ikke kommer videre med de ideer som vi ønsker at udvikle i vores liv. Modstand mod forandring viser sig på mange måder. Fx ved at vi har tendens til hele tiden at gentage de samme handlinger, men også det modsatte hvor vi helliger det spontane og forsøger altid at gøre noget nyt. Det er to ender af samme skala og begge situationer har det med at komme i vejen for vores drømme.

fx. Jeg vil gerne udvikle en ide eller et koncept, men jeg har lyst til at få ud med venner, se TV eller gøre noget helt andet. Eller jeg har arbejdet på den her idé i flere år og den er klar. Men jeg får den ikke ud over rampen. Eller jeg ønsker mig en partner at dele livet med, men når det kommer til stykket, så formår jeg ikke at fuldføre. ... Eller jeg ønsker bare at være glad, men jeg bliver ved med at sætte mig selv i situationer hvor jeg bliver ked af det.

Der er uendelig mange situationer hvor vores indre modstand og "trods" spiller i mod os. Det kan virke som om at der er flere personer i os som arbejder i hver deres retning. Og det er netop det som er situationen. Vi har alle indre dele eller fler-personligheder. Det er et sundhedstegn for det giver os mulighed for at nuancere og se ting i perspektiv.

Nogle gange er der dog så stor forskel i retningenerne i os at vi ikke får gjort det vi ønsker eller at vi bliver ved med at få gjort noget .. helt andet.

5 unikke sessioner med næsen i sporet på opklaring af mysteriet om din indre modstand vil give dig mere klarhed, større fokus og ikke mindst en langt større chance for at komme i land med det du ønsker.  Når jeg skriver større chance, så er det fordi at der kan ske mange skift i sessionerne som overrasker på en måde som du ikke nødvendigvis havde forestillet dig.

Det emne du kommet med kan være arbejdsrelateret, men det kan lige så godt være privat. I begge tilfælde kommer vi til at dykke dybt, for det er der løsningerne ligger.

Min filosofi kort

Jeg har været selvstændig i 20 år. Jeg har skiftevis være konsulent, programmør, terapeut, coach og underviser i alle årene. Jeg har udviklet mange ideer både for mig selv og andre. Da jeg selv mødte modstandsproblematikken, tog jeg 10 sessioner hos min daværende terapeut og coach. (Han er desværre ikke i blandt os mere). Ved session nr 5 skete der noget magisk. Jeg knækkede koden og mange af mine indre behov og ønsker blev samordnet. Det er i dag 10 år siden, og siden da er de ting jeg har frembragt blevet mere og mere helhjertet.

Jeg begyndte min første uddannelse inden for hypnoterapi i 2008. Jeg studerede og praktiserede hypnoterapi intenst i seks år ud fra mange vinkler. Siden da har jeg årligt udvidet mine evner og bevidsthed med kurser, fordybelse, praksis og månedlig egenterapi. Jeg tilhører ikke nogen religion og navigerer udelukkende efter det jeg har erfaret og oplever som sandt og virkeligt på alle tilgængelige planer.

Sådan foregår det

Srssionerne er bygget op omkring samtale, hypnoterapi med visualiseringer i en flydende form. Alt i sessionen foregår langsomt, da vi ønsker at undersøge, forstå og der igennem udvide din bevidsthed. Det er ofte i detaljerne vi finder guldet. I rummet sessionen foregår, er der tusindvis af krystaller. Det er individuelt om de skal være med som en aktiv del af sessionen. Det rum der opstår vil guide os og vi vil lytte til det.

Det du vil opleve i sessionen kan til tider føles som magi, og det er fordi det er en form for magi som bare ikke er beskrevet videnskabeligt. Det er selvfølgelig ikke min magi du oplever, men din egen. Opdagelser og forløsning kan ske hen over tid eller på et øjeblik. Det føles magisk, befriende og livgivende.

Der er nogle grundelementer som er med ved hver rejse. Vi begynder med en samtale om din udfordring eller dit ønske - vi har god tid. Derefter går vi ind i en hypnotisk trance sammen hvor tidsrejsen foregår. Til sidst afrunder vi og vender det du oplevede med henblik på integration i tiden der kommer - men kun hvis du har behov. For til sidst kan energien være brugt.

Hvor foregår det

Den lille krystalbutik på Valby Tingsted 6, 2500 Valby, er ikke bare en butik. Butikken i sig selv tjener vigtige formål i at formidle krystaller, men det største formål er samtaler og hjælp til forandring og forvandling. Krystalrummet er et rum som er indrettet efter et syn jeg fik i november 2022. Det er et forandrings eller transformationsrum. I rummet med de tusinde krystaller foregår der dagligt samtaler om livets finurligheder. Det er et sted, hvor det er muligt at finde tilstrækkelig ro, til at forstå og arbejde med livets umiddelbare eller svære forhindringer. Arbejdet vi gør her giver mulighed for at se igennem personlighedens slørede og "beskyttende" lag og ind i sjælens uendelige bevidsthedsområder. 

Pris, varighed og betaling

 • De 5 sessioner varer hver 1,5 timer (eller lidt mindre hvis du har behov for det)
 • Prisen for 5 sessioner er 4.900.kr. For virksomheder tillægges moms
 • Betaling for de 5 sessioner foregår inden den første session. Du kan betale kontant, med kort eller mobilepay.

Forudsætninger

 • Sessionen foregår på dansk, så det er vigtigt at du taler og forstår dansk rigtig godt. Det er ok, hvis du tænker på andre sprog. 
 • Du skal være over 18 år. 
 • Hvis du har diagnoser kan det være en forhindring, men lad os snakke om det, måske bliver det din styrke.
 • Det er ikke et krav, men hvis du har en spirende forståelse af, at de ting der hænder dig i livet, er med til at danne dig, så er det en fordel. 

Din forberedelse til sessionen

 • Sørg for ikke at være sulten, men heller ikke overmæt.
 • Vær ikke påvirket af noget stof, heller ikke fra dagen før. Kaffe eller te er ok
 • Vær så udhvilet som muligt
 • Inden du kommer, så lav en liste over alle de praktiske ting du skal huske, sådan at du kan undlade at tænke over dem i sessionen. Jeg vil gerne se listen og se om vi kan få lidt mere fyldt på inden vi begynder. Det handler om at tømme hovedet.
 • Sørg for at have en rolig morgen op til vi ses, undgå derfor konflikter.
 • Efter sessionen er det vigtigt at du har noget tid til dig selv og ligeledes vigtigt at du spiser noget god groundende mad. 

Sådan begynder det


Nyttige detaljer:
Fødselsdag: 23-01-1975

Vandbærer, ascendant fisk
Gift siden 2013, far til fire børn.

Læs mit uddannelses cv her.

 

 

Vi tager en samtale over telefonen. Det er vigtigt at vi fungerer sammen, for ellers vil det være spildte kræfter. 

Send mig en sms på telefon: 23 23 30 78. Derefter vender jeg tilbage med forslag til tidspunkter hvor vi kan tale sammen i telefon. Samtalen vil tage ca. 20 minutter. Næste skridt er at aftale en tid til første session. Der er normalt 2-3 ugers ventetid.

Jeg ser frem til mødet med dig.

Kærlig hilsen
Morten Nielsen 

Valby Tingsted 6
2500 Valby

Persondata og privatlivets fred
Mens vi arbejder sammen opbevarer jeg dit navn, telefonnummer og e-mail. Efter endt forløb, sletter jeg det hele igen umiddelbart med det samme. Du kan til enhver tid bede mig om at slette ovenstående oplysninger med det samme.