Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Mount Shasta, et helligt sted i Californien

Mount Shasta er et majestætisk bjerg beliggende i det nordlige Californien, USA, og er kendt for sin åndelige betydning. Det er blevet betragtet som et helligt sted af mange indfødte stammer i tusinder af år, og i nyere tid er det blevet en populær destination for dem, der er interesseret i spiritualitet og new age-praksis.

Der er mange spirituelle overbevisninger forbundet med Mount Shasta, lige fra ideen om, at det er en portal til andre dimensioner, til troen på, at det er hjemsted for en gammel, meget avanceret civilisation. Nogle mennesker tror, ​​at bjerget er en kraftfuld energivortex, der kan fordre åndelig vækst, meditation og healing.

Der er også mange spirituelle grupper og organisationer, der er dannet omkring Mount Shasta, som underviser i de Opstegne Mestres lære og fx Lemurian Fellowship, som tror på eksistensen af ​​en gammel civilisation, der engang levede på bjerget.

Derudover har Mount Shasta en rig historie af åndelige og mystiske oplevelser rapporteret af personer, der har besøgt bjerget. Mange mennesker har hævdet at have haft dybe åndelige oplevelser, mens de mediterede eller vandrede på bjerget, og nogle har rapporteret at have set UFO'er, engle og andre åndelige væsener

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.