Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Record keepers - er redskab til højere indsigter og forståelse

Record keepers er specielle typer krystaller, der indeholder gammel og hellig viden. De er kendetegnet ved at have en eller flere hævede, trekantede eller diamantformede markeringer på en af ​​deres sider. Markeringerne menes at være kanaler eller døre til at få adgang til højere information.

Markeringer siges at indeholde information om krystallens egen dannelse, samt information om historien og udviklingen af ​​den menneskelige bevidsthed.

Record keepers er højt værdsat af dem, der er interesseret i metafysiske og spirituelle praksisser, da de menes at være kraftfulde værktøjer til at forbedre intuitionen, få adgang til højere viden og forbinde med spirituelle guider og lærere.

Ud over deres metafysiske egenskaber kanRecord keepers også værdsættes for deres æstetiske værdi, da de ofte er unikke og smukke krystaller. De kan forekomme i en række forskellige typer af krystaller, herunder kvarts, ametyst, Rubin, safir, fluorit, blandt andre.

Hvis du er interesseret i at arbejde medRecord keepers, er det vigtigt at du forholder dig til dem med en åben og respektfuld attitude og tager dig tid til at tilpasse dig deres energi og budskaber. Med tålmodighed og øvelse vil du måske opdage, at arbejdet med disse kraftfulde krystaller kan hjælpe dig med at låse op for nye niveauer af indsigt, forståelse og åndelig vækst.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.