Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Rosakvarts kommer fra mange steder i verden

Rosakvarts eller rosenkvarts er en type kvarts, der typisk findes i nuancer af lyserød og ofte bruges til smykkefremstilling. Rosenkvarts findes mange steder rundt om i verden.

Her er nogle af de steder, hvor rosenkvarts kan findes:

Brasilien
Brasilien har en af ​​de største forekomster af rosenkvarts i verden. Rosenkvartsen fra Brasilien er kendt for sin dybe lyserøde farve og bruges ofte i smykker.

Madagaskar
Madagaskar er en anden stor producent af rosenkvarts. Rosenkvartsen fra Madagaskar er typisk lysere i farven end den brasilianske sort. Rosakvarts fra Madagaskar bruges ofte i lapidært arbejde.

South Dakota, USA
Black Hills-regionen i South Dakota er hjemsted for nogle af verdens største forekomster af rosenkvarts. Rosenkvartsen fra dette område er typisk en lys rosa farve og bruges ofte i lapidært arbejde.

Namibia
Rosenkvarts findes også i Namibia, hvor den typisk er en lys rosa og lidt cremet i farven.

Indien
Rosenkvarts findes flere steder i Indien, herunder staterne Andhra Pradesh, Telangana og Karnataka. Rosenkvartsen fra Indien er typisk en lys pink farve.

Sri Lanka
Sri Lanka er et andet sted, hvor man kan finde rosenkvarts. Rosenkvartsen fra Sri Lanka er typisk en lysere farve end den brasilianske variant og bruges ofte i udskæringer.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.