Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Slangen som spirituelt symbol

Slangen har en betydelig plads i spiritualitet og mytologi på tværs af forskellige kulturer og traditioner. Den er ofte forbundet med transformation, healing og genfødsel.

I oldgræsk mytologi er guden for helbredelse, Asclepius, afbildet med en slange-sammenflettet stav kendt som Asclepius-stangen. Dette symbol bruges stadig som logo for mange medicinske organisationer.

I hinduismen menes slangeguden Vasuki at opholde sig i urhavet af mælk og er forbundet med skabelse og frugtbarhed.

I Bibelen er slangen overvejende forbundet med fristelse og synd i historien om Adam og Eva i Edens Have. Men nogle åndelige traditioner fortolker slangen som et symbol på visdom og transformation.

I Kundalini yoga praksis repræsenterer slangen den slumrende energi, der er snoet i bunden af ​​rygsøjlen, som kan vækkes gennem yoga og meditation for at opnå højere bevidsthedsniveauer.

Slangen et kraftfuldt symbol på transformation, fornyelse og opvågning i mange spirituelle traditioner.

Af flere omgange, særligt i hypnose har jeg mødt slangen. Nogle gange passerer den forbi min opmærksomhed andre gang bevæger den sig i min krop. Jeg kan bevidne at det er stærke og berigende oplevelser.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.