Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Smudging med salvie

Salvie smudging er en traditionel indiansk praksis med at brænde tørrede salvieblade for at rense et rum, en genstand eller en person.

Salvieplanten, har været brugt i tusinder af år for sine medicinske og åndelige egenskaber. Salvie-smudging menes at fjerne negativ energi og rense et rum, hvilket gør det mere befordrende for positiv energi og følelser.

For at udføre salviesmudging tændes et bundt tørrede salvieblade, og blæses derefter ud og så der produceres røg. Røgen føres derefter rundt i rummet, genstanden eller personen, der renses ved hjælp af en fjer eller en vifte sf blade.

Før du begynder smudgingsritualet, er det vigtigt at sætte en intention for, hvad du håber at opnå. Dette kunne være at fjerne negativ energi, invitere til positiv energi eller at ære og takke ånderne eller forfædrene.

Salviesmudging har vundet popularitet i de senere år ud over indianske samfund, og bruges nu af mange mennesker til åndelige og rensende formål. Det er dog vigtigt at bemærke, at salviesmudging er en hellig tradition, og den bør behandles med respekt og forståelse for dens oprindelse og kulturelle betydning.

Find mange slags smudging salvie med forskellige urter

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.