Vi planter træer med Onetreeplanted.org

Organisationen Onetreeplanted beskriver som deres formål følgende:

Europas skove har historisk set stået over for ekstremt pres af afskovning på grund af menneskelig udvidelse, konflikter, den industrielle revolution og andre faktorer. Efter Anden Verdenskrig blev over 193.000 kilometer hegn fjernet under intensive landbrugsindsatser. I nyere tid, inden for det sidste årti, er mere end 1.000 uerstattelige, gamle skove blevet truet af udvikling. Skadedyr, sygdomme og klimaændringer øger blot presset på de allerede fragmenterede skove, og alene i Storbritannien er millioner af asketræer truet af Chalara-askedøden.

Vores genplantningsprojekter i Europa påvirkes af en række faktorer, der øger kompleksiteten, herunder habitatfragmentering, græsning, bosætning og højere regionale omkostninger. Men offentlig vilje og statslige forpligtelser gør nu til et meget kraftfuldt tidspunkt for genplantningsindsatsen i Europa.

 

Hjertechakra.dk og Celestial Nature deltager!

Jeg har valgt at deltage ved at donere et beløb svarende til et træ plantet pr ordre der gives i webshoppen eller butikken. Dette er ikke en midlertidig kampagne men et blivende tiltag at plante træer eller på anden måde reducere CO2 pr ordre.

Selvfølgelig skal vi have en klode som får flere træer og ikke færre træer. 🌱🌳

Du skal ikke gøre noget for at bidraget sker og prisen på krystallerne er ikke sat op på grund af bidraget til onetreeplanted.org.

Læs mere om onetreeplanted.org her