Energi, aura og chakras › Hvordan balancerer jeg chakras med krystaller?

Hvordan balancerer jeg chakras med krystaller?

Chakraer er energicentre i vores krop, der regulerer fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt velvære. Når vores chakraer er afbalancerede, flyder energien jævnt, og vi føler os sunde, glade og i fred. Men når nogen af ​​vores chakraer er blokeret, kan det føre til fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer. En måde at balancere vores chakraer på er ved at bruge krystaller.

Nedenfor beskrivelsen kan du købe flade chakrasten som du kan bruge til chakrahealing eller chakrabalancering

Her er et eksempel på hvordan du balancerer chakraer med krystaller:

Vælg de rigtige krystaller
Forskellige krystaller er forbundet med forskellige chakraer. For eksempel er ametyst forbundet med kronchakraet, mens citrin er forbundet med solar plexus chakra. Vælg krystaller, der giver resonerer med det chakra, du ønsker at balancere. Vælg også krystal ud fra hvad du resonerer med.

Rens krystallerne
Før du bruger krystaller til chakraheling, er det vigtigt at rense dem. Du kan rense krystaller ved at lade dem stå under rindende vand, udtvære dem med salvie eller lade dem stå i sollys eller måneskin i et par timer.

Sæt din hensigt
Inden du begynder, skal du sætte din hensigt. Fokuser dine tanker på det chakra, du ønsker at balancere, og visualiser energien, der flyder jævnt gennem det chakra.

Placer krystallerne på din krop
Når du har valgt krystallerne og renset dem, skal du lægge dig ned i en behagelig stilling og placere krystallerne på det tilsvarende chakra. For eksempel, hvis du balancerer hjertechakraet, skal du placere rosenkvartskrystallen på dit bryst.

Mediter
Luk øjnene og fokuser på dit åndedræt. Visualiser energien, der flyder jævnt gennem chakraet, og forestil dig, at krystallens energi forstærker helingsprocessen. Bliv i denne stilling i mindst 10-15 minutter.

Gentag efter behov
Afhængigt af sværhedsgraden af ​​blokeringen skal du muligvis gentage denne proces flere gange. Du kan også bære krystallerne med dig hele dagen, bære dem som smykker eller placere dem i dit hjem eller arbejdsplads for at holde energien flydende.

 

Krystallaboratoriet
Livet er et laboratorium. Arbejdet i dit krystal-laboratorium er vigtigt og gå ydmygt frem. Ingen kender til det fulde potentiale af arbejdet med krystalenergi. Forsøg dig mildt frem, så vil gode ting ske skridt for skridt.

Tilbage til krystal laboratoriet

______________

Kilde til øvelsen ovenfor:

Øvelsen ovenfor er inspireret af bogen Krystalenergi skrevet Katrina Raphaell i 1985. Bogen er en af mine favoritter og tilhører gruppen af bøger som er skrevet før internettets lidt trivielle ekkokammer tog over.