Krystaller i anvendelse og praksis › Livets Krystal laboratorie

Livets Krystal laboratorie

Jeg ser livet som et laboratorium for udvikling af glæde, højere bevidsthed og et sundt liv. Arbejdet i sit eget krystal-laboratorium er en vigtig del og når vi går ydmygt frem, så lærer vi det der skal læres. Ingen kender til det fulde potentiale af arbejdet med krystalenergi, så ingen er de klogeste. Tilsammen er vi visest. Forsøg dig mildt frem, så vil gode ting ske skridt for skridt.

Jeg er begyndt at samle gode krystaløvelser sammen og vil fremover listen dem nedenfor her. Meget inspiration henter jeg i bøger om krystaller som er skrevet før internettet begyndte sin lidt slidsomme samtaleform. I forbindelse med nogle af øvelserne har jeg samlet de krystaller sammen som du skal brug til at udføre dem Dem kan du bestille ved øvelserne.

Brug det hvis du vil. Skriv til mig mig hvis du ønsker at dele erfaringer.

 

Healingsarbejde med lyserøde og grønne turmalin-spiraler

De grønne turmaliner sætter helbredelsen i gang, og de lyserøde leder kærlighed til området i stedet for den gamle følelsesmæssige blokering.

Se metoden med lyserøde og grønne turmalin-spiraler her

 

Pålægning af fluorit-oktaeder, en guide til åbning af kreative evner

Anvend de små fluorit oktaedre eller oktahedroner til kanalisering af kosmisk energi samt forbindelse af energien til kroppens kreative centre.

Se metoden med de 7 fluorit oktahedroner

 

Balancering af chakras med pålægning af krystaller

Chakraer er energicentre i vores krop, der regulerer fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt velvære. Når vores chakraer er afbalancerede, flyder energien jævnt, og vi føler os sunde, glade og i fred. Men når nogen af ​​vores chakraer er blokeret, kan det føre til fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer. En måde at balancere vores chakraer på er ved at bruge krystaller.

Se metoden med pålæggelse af chakra krystaller