Healingsarbejde med lyserøde og grønne turmalin-spiraler

Tilbage til krystal laboratoriet

Pålægningen af den grønne og røde turmalinspiral er især for personer, som har behov for at blive befriet for dybe følelsesmæssige smerter. Den er især gavnlig, hvis de følelsesmæssige problemer allerede har manifesteret sig som problematikker følt i kroppen.

Nedenfor beskrivelsen her på siden, kan du købe netop de turmaliner som er nævnt i beskrivelsen.

Fremgangsmåde
Mindst 6 turmaliner, lyserøde og grønne, placeres i en spiral i urets retning omkring hjertechakraet. Hvis der anvendes turmalinkrystaller med terminationer, placeres de spidse ender udad i retning af armene.

Der skal efterfølgende bruges én ekstra turmalinkrystal, som bevæges i spiral oven over de anbragte sten. Når denne føres i urets retning rundt om hjertechakraet, løses der op for undertrykte følelsesmæssige energier. 

Som terapeuten skal være forberedt på, at metoden kan give anledning til gråd, vrede etc. fra klientens side, og du må derfor være parat til at give den fornødne rådgivning, støtte og omsorg. Til afbalancering af en sådan tilstand tilstand kan der anbringes en sort turmalin på det nederste chakraområde. Du kan lægge den så lang nede som muligt, hvor der stadig er et stabilt underlag.

De fleste fysiske problematikker har deres rod i dybe, følelsesmæssige sår. De lyserøde og grønne turmaliners vibrationshastighed vil kunne løsne disse følelsesmæssige smerter. De grønne sætter helbredelsen i gang, og de lyserøde leder kærlighed til området i stedet for den gamle følelsesmæssige blokering.

Krystallaboratoriet
Livet er et laboratorium. Arbejdet i dit krystal-laboratorium er vigtigt og gå ydmygt frem. Ingen kender til det fulde potentiale af arbejdet med krystalenergi. Forsøg dig mildt frem, så vil gode ting ske skridt for skridt.

Tilbage til krystal laboratoriet

______________

Kilde til øvelsen ovenfor:

Øvelsen ovenfor er et uddrag fra bogen Krystalenergi skrevet Katrina Raphaell i 1985. Bogen er en af mine favoritter og tilhører gruppen af bøger som er skrevet før internettets lidt trivielle ekkokammer tog over.