Besøg Celestial Nature, Krystalbutikken i Valby

Se åbningstider her

At beslutte sig for hvilke krystaller du skal købe til dit hjem, til den kommende tid eller til en begivenhed, er en aktivitet der er helt forskellig fra at handle tøj, brugskunst eller andre dagligvare ting. At købe krystaller er en særlig handling der kræver bevidst opmærksomhed.

Krystaller er de mest grundlæggende synlige strukturer vi har på planeten. De er helt stabile og ganske særlige. De vil de fleste synes, også selvom man måske ikke direkte kan mærke dem. Krystaller er bemærkelsesværdige.

Når du skal vælge krystaller som du bliver glad for, bør du give dig selv muligheden for at være opmærksomt til stede. De valg du tager bør komme fra beskeder indefra dig selv. Jeg holder selv af at være til stede med krystallerne hver dag. Det rør mig dybt og det forbinder mig til selve livet.

Jeg holder af at lade hjertelige mennesker komme forbi, så de i ro og mag kan lægge mærke til og beslutte sig for, hvilke krystaller de vil have glæde af.

Skab kontakten
At opdage kontakten til krystaller er en øvelse. Der er først en dør som skal åbnes og efterfølgende et vækket talent der skal udvikles.

Krystaller kommunikerer bredt til hele vores bevidsthed og vi oplever kontakten forskelligt. En fællesnævner for kontakt er at beskeder gives til os på et abstrakt niveau. Derfor er det nødvendigt for os med øvelse. Både øvelse i at lære at praktisere stille lytten, og øvelse i at lære at afkode de abstrakte budskaber. Mange gange forsøger vi at tænke på, og analysere det som foregår. Her går vi tit galt. Afkodningen af en krystals kommunikation skal holdes enkel og jordnær. En krystal er en simpel eksistens, så budskaberne er ligeledes meget simple.

Hvis krystaller kommunikerer analytiske historier og giver komplekse opgaver, så er det som regel ens eget tankesystem, der er gået i gang med en fortælling. Forsøg at slippe alt det - lad det gå. Den slags kommer fra dit liv og ikke fra krystallen.

Første gang jeg oplevede kommunikation
Første gang jeg oplevede kommunikation fra en krystal, mærkede jeg spontant følelsen af venskab. Det vækkede min undren, for der var ikke en optakt eller en begivenhed jeg lige havde været i, som handlede om venskab. Jeg lagde krystallen fra mig og tog en anden op i hænderne. Der skete ikke noget. Jeg tog den første krystal op igen, og så blev ordet venskab sagt for min indre hørelse. Så enkelt var det. Det krævede 'blot' at jeg var i stand til at lytte med mere end mine ører, uden at tænke og vurdere samtidig.
Døren blev åbnet den dag, et iboende talent blev vakt og øvelsen kunne begynde.

Kommunikationen fra krystaller er konstant. Det foregår hele tiden. Man kan sige at de uafbrudt broadcaster deres natur fordi det ganske enkelt er sådan de er. Jeg oplevede først mit følelsessystem blive aktiveret til at kunne modtage kommunikation som en følelse, og derefter mit mentale system blive aktiveret til at kunne modtage beskeder i tanken.

Det er fint muligt for dig at opleve kontakten til krystaller hvis du netop giver dig tiden og roen til det. Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør og har arbejdet i mange år som programmør. Tro mig - kommunikation med krystaller havde ingen gang på jorden på tidligere tidspunkter i mit liv. Det var ikke alene en usand idé, men også en anelse latterligt.. Heldigt for mig var at jeg ikke troede helt på alt det jeg selv sagde.

Sådan foregår det hvis du bestiller en alene-tid i Celestial Nature butikken

Celestial Nature i Valby er indrettet til at du kan fordybe dig og have din egen oplevelse. 

Du kommer til adressen til aftalt tid og jeg lukker dig ind. Det er vigtigt at du kommer til tiden - det er her din energi er til stede for dig. At holde sin tidsekvens er vigtigere en vi tror. Når vi sætter en tid, så bestiller vi samtidig den energi som passer til det vi skal opleve.

Jeg fortæller ikke noget undervejs medmindre du spørger. Det er din tid. 

Giv et eksklusivt alene besøg i gave til Celestial Nature 

1 times alene-tid i Celestial Nature

Med en reserveret besøgstid på 1 time som gave, får modtageren tid nok til at være i og mærke krystallernes verden. Det koster 700 kr. at reservere en alene-tid på 1 time. For det beløb får modtageren af gaven krystaller med hjem for 800 kr.

Der er oftest 5 - 10 dages ventetid på et besøg.

Køb besøget her

1,5 times alene-tid i Celestial Nature

Med en reserveret besøgstid på 1,5 time som gave får modtageren masser af tid til at være i og mærke krystallernes verden. Det koster 1.250 kr. at reservere en tid på 1,5 time. For det beløb får modtageren krystaller med hjem for 1.350 kr.

Der er oftest 5 - 10 dages ventetid på et besøg.

Køb besøget her

Sådan forbereder du dig

Skriv til kontakt@hjertechakra.dk for at reservere tid.

Det er en god idé hvis du har læst på hjertechakra.dk og fået en overordnet idé om hvad du ønsker at se på. Der er mange krystaller og det kan være overvældende at vælge hvis du ikke forinden har fået en idé om dit behov.

Tænk også over en struktur. Hvordan ønsker du at bruge tiden? Ønsker du min deltagelse? Del fx tiden op i tre dele. Din ankomst, din proces og afslutningen. Hvad skal vægtes mest?

  • Sørg for ikke at være sulten, overmæt, tørstig eller på anden måde være i ubalance på basale behov. Det vil forstyrre din oplevelse. 
  • Forsøg ikke at have rusket for meget op i dit følelsesliv i timerne op til. Svære følelser er vedholdende og kan forstyrre det du ønsker. Krystaller skal helst vælges ud fra en neutral tilstand eller et kærligt metaperspektiv.
  • Vigtigt: Du må ikke være påvirket af alkohol eller psykofarmaka når du er her.
~ Måske en dør åbner for dig den dag ~ 

Hvor mange kan vi være?

Det er at foretrække at du kommer alene, fordi det er alene-tid der giver adgang til at være fordybet med krystallerne. Grupper på to eller tre er også muligt hvis I ønsker en oplevelse sammen. Prisen for en reserveret besøgstid er den samme om du er dig selv eller I er to eller tre. Hvis du har dit barn med, så vil jeg foreslå at du følger dit barns opmærksomhed og ikke din egen. Krystaller er spændende for børn. Vær koncentreret med dem i oplevelsen og sæt dig selv til side.

Vigtigt: Flere end tre på én gang er ikke muligt. Det vil flytte fokus fra krystallerne og over på jeres samspil. Det er også hyggeligt, men det kan flytte fokus væk fra det essentielle - alt opleve krystallerne.

tak 🙏🏼

Venligst
Morten

Tilbage til blog