Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Glideknuder og låse

De fleste halskæder du kan købe her på hjertechakra.dk er ikke bundet bagtil. Det giver dig muligheden for selv at tilpasse længden på den.

Hvis du ønsker at jeg binder den for dig kan du bare sige til. Du skal blot vælge hvordan du ønsker den bundet.

Her er et par eksempler:

Traditionel glideknude. Her skal du kunne lide den dobbelte snor bagtil og knuderne i siden. Knuderne kan gå op med tiden afhængig af hvordan du bruger den. En af mine halskæder har dog haft i 6 år uden at knuden er gået op. Jeg kan ikke give garanti på knudernes holdbarhed. De er heldigvis heller ikke så svære at binde igen. Der findes masser af videovejledning på YouTube som du kan anvende hvis den skulle gå op.

Træperle med låseknuder for enden, giver en halskæde hvor den overskydende længde på snoren hænger ned langs ryggen. Jeg går selv mest med denne variant. Jeg kan godt lide fornemmelsen af at smykket er på begge sider af kroppen. Det giver en god balance.

Besøg krystalbutikken i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.