Hvad er visuel trang og krystalnæring?

Jeg vil forsøge at italesætte krystallers virkning på en måde som er lidt forskellige fra den gængse. Med den gængse mener jeg "krystaller som healer os og beskrivelserne af at forskellige krystaller healer forskellige områder i os".

Jeg mener ikke ovenstående er direkte forkert, men for mig lidt usikker grund at vejlede på, fordi mennesker er så forskellige. Samtidig er det sådan at hvis vi ønsker at blive healet, så slår vi fast i os selv, at noget ikke er raskt. Det kan være tilfældet, men er oftest ikke. Vi ønsker virkelig ikke at holde fast i, at noget er sygt i os, da det i sig selv bringer en usund energikrævende tilstand ind i vores hverdag og liv.

Kan krystallers have virkning som næring?

Jeg vil gerne i stedet bringe til bordet at krystaller er en type næring. Næring som træder ind i os via synssansen, følesansen og via kroppens energilegemer. Den virker direkte på energisystemet.

Igennem de sidste år har særligt min synssans, udviklet sig til at kunne tage mange flere detaljer ind. Selvom det er lidt udmattende sidst på dagen, har det gjort at jeg kan sanse den næring som kommer fra krystallernes farver og form. Jeg mærker i situtationen en form for mæthedsfornemmelse eller mangel på samme.

På den måde er det som vitaminer, som kroppen kan være i underskud af eller i balance ned.

Øjnene fortæller os via "visuel trang",  hvad dele af os er i mangel på. Derefter beder synet om de farver, mønstre og former som er den rette næring.

Det har betydet for mig at jeg ser næring i andre naturlige ting også. Særligt konkylier, træer, planter og blomster. Det er også tydeligt at der ingen næring er i "multi-processed" produkter. Altså produkter som er sammensat på en måde så deres oprindelige indhold er skjult. Fx plastik, beton, noget glas og andre konglomerater. Det kan sagtens anvendes i hverdagen, men der kommer ikke næring fra det. Det er dødt materiale.

Næringen fra krystaller kan ikke erstatte det vi spiser og det er ikke meningen. Det er i stedet et mindre undersøgt område (mange kan have opdaget dette før mig), hvor vi kan få mere af den næring vi har brug for, for at have det godt.

Det samme er i øvrigt gældende for næring der passerer gennem høresansen, følesansen, smagssansen og lugtesansen. Sanserne er alle vores kontakt til den fysiske verden, og kan udvikles til at være kanaler for rigtig sund og gavnlig næring.

Hvordan får vi denne næring fra farver og krystaller?

Vi får næringen selvom vi ikke lægger mærke til den. Den passerer ind igennem vores sanser uden at vi lægger mærke til det. Så smart er den menneskelige teknologi. Vi skal blot udsætte os selv for samværet med naturlige materialer med farver og naturlig form.

Hvis vi vil udbygge relationen til vores sanser og deres arbejde må vi kærligt rense dem op. Oprense betyder at få styr på alle de associations-lag der gennem livet er blevet påsat sansernes virkeområder. Associationer er smarte og praktiske, men de forkerte association begrænser følelsen af at være levende til stede 🔆

Dernæst vil de virke som de er tænkt - mens vi oplever det hele ske!

Tilbage til blog