Stjernetegnene og deres krystaller

Den forunderlige verden af krystaller har åbnet sig gradvist for mig gennem årene. Det er først for nylig at jeg har givet efter, og nu forstår at der er en stærk sammenhæng mellem stjernetegn og krystaller. Min vej er generelt gennem oplevelse og erfaring, og kun sekundært gennem teori. Da jeg ikke kunne finde indre orden eller resonans med at krystaller og stjernetegn hang sammen, så måtte jeg lade det stå urørt. Det var ikke en afvisning, men erkendelsen af at jeg ikke havde den viden eller den erfaring.

En dag for ikke så længe siden kiggede jeg på hylderne i butikken og forbandt mig til de krystaller jeg af forskellige årsager holder mest af. Det var ametyst, Labradorit, akvamarin og Celestit. Foruden at sortimentet er størst ved de krystaller, så er netop de 4 krystaller beskrevet som vandbærerens krystaller. Jeg er vandbærer med fisk som ascendent og i det øjeblik forstod jeg sammenhængen. Jeg har siden studeret krystaller og stjernetegn og føler det som en solid rettesnor. Læs længere nede på siden hvad det er en rettesnor for.

Her er en guide til de 12 stjernetegn og deres krystaller

Ved hvert stjernetegn står der en god tekst om stjernetegnet. Du er velkommen til at bruge teksterne til personligt studie og som gaver til dem du holder af, så længe du husker den samme kildeangivelse som jeg har påført.

Der er kun nævnt fire krystaller ved hvert stjernetegn. Hvis du forbinder dig til andre krystaller end det som står her, så vid at det er godt nok også. Vi er på en rejse med krystallerne og de hjælper os til at kende os selv bedre. Det vi oplever er faktisk mineralriget via krystallerne i den ene ende, der sammen med kosmos i den anden ende kærligt guider os til både vores daglige og højere formål. Derfor er sansning og direkte erfaring højre end skrevne ord.

Sådan virker krystallerne med stjernetegnene

Der er krystaller til at støtte op om begivenheder, der er krystaller til gode tider og svære tider, og der er krystaller til årstider. Det er så godt og rart at finde en sten eller en krystal til den tid og den begivenhed der ankommer foran os.

Men når begivenheden er ovre, hvad så? Hvor svinger krystalpendulet så hen? Tja, hvis vi har det godt, så skulle det gerne svinge hjem. Hjem til den dybe grundtone af vores eksistens, og det er her i vores fundamentet, vores kerne, vi finder hjælp fra de krystaller som matcher vores stjernetegn. 

Vores stjernetegns krystaller hjælper os nemlig til at mærke vores iboende og medfødte natur. Det som er vores fundament når vi tør erkende det.

Krystallerne kan hjælpe os til at mærke ind i hvem vi er kommet for at være på planeten denne gang.

Jeg ønsker dig alt held og lykke på rejsen med krystaller og stjernetegn.

 

Tilbage til blog