Facebook Instagram
Køb for 333 kr = fragt 30 kr.
Køb for 555 kr = fragt 0,00 kr.
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Privat brugt bogsalg
Hvis du er interesseret i pæne brugte bøger inden for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Vær i blomst på trods af ..

Forgængelighed... Temaet der inderligt berører os alle. Vi køber ting. De fleste ting går i stykker med tiden. De ting vi har, har i deres natur en holdbarhed.

Læg mærke til.. Har du i dit hjem primært ting omkring dig, der har en lang eller en kort holdbarhed?

Hvordan er dit indre indstillet? Har du en mening om at ting skal fornyes før deres holdbarhed er nået, eller ser du tingene i lyset af deres natur?

Kan du se at der ikke alene findes en ydre forståelse af forgængelighed, men i særlig grad også en indre. Hvilken lader du dig guide af?

Forgængelighed handler dog ikke primært om ting og anskaffelser. Vores nære er forgængelige og vi er forgængelige. Vi mærker særligt vores forgængelighed, når vi ikke kan gøre det vi plejer og se dem vi holder af. Vi bliver bange for ikke at nå det, før det er for sent. At gå ind i og acceptere at betingelsen for vores liv, er at vi også forgår, er en opgave vi alle har foran os.

I visdomsord finder vi at "livet først rigtig kan leves når livets forgængelighed accepteres."

Derfor, erkend og oplev at du i dit inderste ikke forgår. Du er evig, du er intakt, du har altid været her og lige nu i dette øjeblik er du på vej til den næste blomstring.

Vær i blomst nu.