Besøg Celestial Krystalbutikken i Valby

At beslutte sig for hvilke krystaller du skal købe til dit hjem, til en begivenhed eller skal give i gave, er en aktivitet der er meget forskellig fra at handle tøj, brugskunst eller andre dagligvare ting. At købe krystaller er en særlig handling der kræver bevidst opmærksomhed.

Krystaller er de mest grundlæggende synlige fysiske strukturer vi har på planeten. De er meget stabile og helt særlige, også selvom du måske ikke direkte kan mærke dem.

Når du skal vælge krystaller som du bliver glade for, bør du give dig selv muligheden for at være opmærksomt til stede. Jeg holder selv af at være til stede med krystallerne hver dag. Det rør mig dybt og det forbinder mig til selve livet.

Jeg holder også af at lade hjertelige mennesker komme forbi, så de i ro og mag at lægge mærke til og beslutte sig for, hvilke krystaller de skal bruge til den kommende tid, begivenhed eller som gave.

At opdage kontakten til krystaller er en øvelse. Der er først en dør der skal åbnes og efterfølgende et vækket talent der skal udvikles.
Krystaller kommunikerer bredt til vores bevidsthed og vi oplever kontakten forskelligt. En fællesnævner for kontakt er at beskeder gives til os på et abstrakt niveau. Derfor er det nødvendigt for os med øvelse. Både at lære at praktisere stille lytten og at lære at afkode det abstrakte budskab. Mange gange forsøger vi at tænke og analysere det som foregår, Her går vi tit galt. Afkodningen af kommunikationen skal holdes enkelt og jordnært. En krystal er en simpelt eksistens, så budskaberne er ligeledes meget simple.

Første gang jeg oplevede kommunikation fra en krystal til mig mærkede jeg følelsen af venskab. Jeg lagde krystallen fra mig og tog en anden. Der skete ikke noget. Så tog jeg den første op igen og så blev ordet venskab sagt for min indre hørelse. Så enkelt var det. Det krævede at jeg var i stand til at lytte uden at tænke samtidig. Døren blev åbnet og øvelsen kunne begynde.

Hvis man får kommunikeret analytiske historier og får komplekse opgaver af en krystal, så er det som regel ens eget tankesystem som er gået på overarbejde. Forsøg at slippe alt det. Det kommer fra dit liv og ikke fra krystallen.

Det er fint muligt for dig at opleve kontakten mellem dig og krystaller hvis du netop giver dig tiden og roen til det.

Sådan foregår det

Celestial Sacred Space i Valby er indrettet til at du kan fordybe dig og have din egen oplevelse.

Du kommer til adressen på aftalt tid og jeg lukker dig ind. Jeg tilbyder dig at sidde ned et øjeblik og få en kop te. Du er velkommen til at takke nej og bare være dig selv med krystallerne. Jeg fortæller ikke noget undervejs medmindre du spørger. Det er din tid. Betaling er sket før du kommer ved bestilling af tiden.

Sådan reserverer du tid

Når vi kommer lidt tættere på åbningen i slutningen af marts eller start april vil du kunne reservere en tid direkte her på siden.

45 minutter i Celestial Sacred Space

Med en reserveret besøgstid på 45 minutter, får du tid nok til at være og mærke krystallernes verden. Det koster 500 kr at reservere en tid på 45 minutter. For det beløb får du krystaller for 500 kr med hjem.

1,5 time i Celestial Sacred Space

Med en reserveret besøgstid på 1,5 time, får du meget tid til at være og mærke krystallernes verden. Det koster 1.250 kr at reservere en tid på 1,5 time. For det beløb får du krystaller for 1.250 kr med hjem. 

30 minutters online i Celestial Sacred Space

Det er muligt at reservere en online oplevelse i butikken hvor du fortæller hvad du vil se. Det koster 500 kr og du får krystaller for 500 kr. Der er afsat 30 minutter til denne oplevelse da skærmtid altid bør begrænses. Muligheden er der til dig som af en eller anden årsag ikke kan komme til Valby.

I hver af de tre oplevelser får du altså krystaller for hele beløbet, samtidig med at du får tiden til at være dig selv med oplevelsen.

Hvor mange kan vi være?

Det er at foretrække at komme alene, fordi det er alenetid der giver adgang til at være med krystallerne. Grupper på to eller tre er også muligt. Flere end tre på en gang er ikke muligt.

Tilmeldingslink følger i slutningen af marts.

Du er velkommen til at skrive til kontakt@hjertechakra.dk hvis du ønsker at blive kontaktet når tilmelding er aktiv.

tak 🙏🏼

Kærlig hilsen
Morten