Gratis fragt ved køb for 500 kr.

Om Krystallerne

 

Se vores udvalg af krystaller herAkvamarin
Akvamarin er for helbred og lykke. Det er en kærligheds sten der styrker og beskytter kvaliteterne i halschakraet. Højner tollerance og eliminere fordømmelse. Akvamarin er for den sandhedssøgende.

Ametrin
Ametrin forener de maskuline og feminine elementer. Citrin beroliger sjælen, bringer klarhed, koncentration og kreativitet. Ametyst åbner det tredje øje og der leder til visdom, spiritualitet - adgang til din højere bevidsthed.

Ametyst
Ametyst er en violet/lilla krystalform som har betydning for intuition, mental klarhed og generelt healing. Ametysten står desuden for overflod og rigdom og har en særdeles god virkning hvis du befinder dig i en stressfuld tilstand. Her vil den eliminere frygt og forvirring og støtte dig i at opnå større klarhed.

Angelit
Angelit assistere dig i kontakten til engle - fredfyldt. Det er en særdeles blid og mild sten. Stenen styrker interessen og forståelsen for astrologi og matematik.

Aventurin
Aventurin bringer dig glæde og uendelige muligheder. Med aventurin omkring dig kan du desuden forvente uventede overraskelser, velstand og eventyr.

Bjergkrystal - klar kvarts
Klar bjergkrystal er mester-krystallet. Krystallen åbner op og styrker de høje spirituelle vibrationer. Kvarts bryder blokeringer og afbalancerer de høje energier. Bjergkrystal styrker desuden andre krystallers energi.

Celestit
Celestit med sin kølende virkning, giver dig adgang til en dybere forståelse af åndelige tanker. Den svalende blå farve virker afklarende giver impulser af uendelighed. Klarhed i at se sammenhænge.

Citrin
Citrin eller "Lemon kvarts" giver overblik og klare tanker og sætter dig i en tilstand af indre styrke og ro. Den styrker mental tankeenergi, at skære igennem dine følelsesperceptioner, så illusionerne kan ses af dig. Det er en koncentrations krystal og får sin gullige ravagtige farve fra det indhold af jern der er i.

Månesten
Månesten er krystallen der styrker det feminine aspekt og skaber større klarhed. Krystallen fremmer spirituel kontakt og giver adgang til et højere lys. Desuden frugtbarhed på alle 7 planer.

Opal
Opals amorfe og farverige sammensætning giver dig indsigt og accept af overfladens verden. Den giver dig adgang til at nå dybere i sjælen og repræsenterer den kreative kunstneriske verden.

Rosakvarts
Rosakvarts er en kærlighedens og hjertets krystal. Det er blid betingelsesløs hjerteenergi som du kan opleve i dine tætte relationer og i din familie. Rosakvarts fjerner blokeringer og fordrer flow igennem dit hjertecenter. Rosakvarts får sin farve fra jern, titanium også kaldet dens inklusioner.

Snekvarts
Den mælkefarvede Snekvarts med sin stærke feminine energi skaber en rolig og iagttagende tilstand i dig. Snekvarts støtter dig i at opnå og vedligehold en positiv holdning til livet og andre mennesker.

Topas
Topas står for loyalitet, uafhængighed og sandhed.
beskytter dig mod uærlighed. Både fra andre og dig selv. Krystallen giver dig mod til at stå i kraft af dig selv uden afhængigheder til andre eller andet.