Facebook Instagram
Køb for 200 kr = fragt 30 kr.
Køb for 500 kr = fragt 0,00 kr.
Spiritbooks er privat salg af brugte spirituelle bøger
Privat brugt bogsalg
Hvis du er interesseret i pæne brugte bøger inden for spirituel litteratur, så kan du finde hundredevis af bøger på www.spiritbooks.dk

Vend for flere muligheder

Pakning og levering

Det er hensigten at varen pakkes og sendes enten samme dag eller dagen efter ordren er modtaget. 

Det er heller helt ualmindeligt at der kommer en lille ekstra ting med i pakken. :) Vi omgiver os med økologisk lavendel fra Provence, så pakkerne kan godt dufte lidt deraf.

Der er disse muligheder for at få din vare

 1. Afhentning: Det er muligt for dig selv at hente varen på afhentnings-adressen nedenfor på et aftalt tidspunkt. Dette er gratis.
 2. Hurtig levering: Vi sender med GLS til en pakkeshop tæt på din adresse. Prisen starter helt nede ved 30 kr. for pakker op til 1 kg.
  • Ved køb for 0 - 199 kr. er fragtprisen 49 kr.
  • Ved køb for 200 - 499 kr. er fragtprisen 30 kr.
  • Ved køb for mere end 500 kr. er fragt gratis. 

Vigtigt, hvis du ikke henter din pakke i pakkeshoppen

Når du modtager en pakke i pakkeshop, så ligger den der i 7 dage. Henter du den ikke, så sendes den retur til os. Det er sådan at vi kan sende en pakke frem til 30 kr fordi vi forærer dig 19 kr. Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen og den kommer retur til os, får vi en ekstra regning fra GLS på 49 kr. Hvis du beder os om at sende pakken frem til dig igen gør vi det gerne, men det vil koste 49kr (retur) + 49 kr (Ny forsendelse) = 98 kr. for denne 2. forsendelse uanset købesum. Hvis du beder om at få pengene retur, er det også en løsning, men de 49 kr (retur)  som vi skal betale til GLS trækkes fra den oprindelige købesum.

Afhentningsadresse

Du kan altid afhente din pakke hos. Du skal blot lave en aftale forinden, så vi er sikre på at have den klar til dig

  Hjertechakra

  v/Himmelsk Have
  Ulsevej 16a
  2650 Hvidovre