Facebook Instagram
Gratis fragt ved 444 kr.
3 for 2 - skab et Giza kraftfelt med disse ultra skarpe regnbuekastende kvarts pyramider >>
Sort turmalin - Se udvalget af sorte turmalin halskæder >>
Vend for flere muligheder

Pakning og levering

Jeg hygger mig med at finde krystallerne frem og pakke dem. Det er en god og glædesfyldt opgave jeg har. Der kan gå 0 - 2 dage før jeg sender pakken. Dog vil jeg meget gerne skynde mig hvis du har et behov. Du skal blot skrive det til mig i kommentarfeltet på bestillingen. 

Jeg forstår godt hvis du ønsker dig en smukt farvet æske med logo og en deraf afledt lækker unboxing oplevelse.

Men det er bare ikke det jeg ønsker at formidle. Jeg ønsker at du får de krystaller, som du har udvalgt og jeg ønsker at du får dem hjem sikkert og i flot stand. Herved får krystallen lov til at være i det fokus som den fortjener og vi har ikke afkrævet planeten for ekstra kræfter i form af emballage og farve.

Det er ikke ualmindeligt at der kommer en lille ekstra ting med i pakken. :) Jeg omgiver mig med økologisk lavendel fra Provence, så pakkerne kan godt dufte lidt deraf.

Der er disse muligheder for at få din vare

 1. Afhentning: Det er muligt at hente varen på afhentnings-adressen nedenfor på et aftalt tidspunkt. Det er gratis.
 2. Afsendelse med GLS til den pakkeshop du vælger i forbindelse med dit køb. Det er vigtigt at du henter den inden for 7 dage, ellers opkræves du et ekstra gebyr fra GLS. Læs mere nedenfor.
 3. Afsendelse med GLS til din hoveddør. Det er vigtigt at du er hjemme når pakken kommer, eller at du har en aftale med GLS om at de må stille den.

  Vigtigt, hvis du ikke henter din pakke i pakkeshoppen

  Når du modtager en pakke i pakkeshop, så ligger den der i 7 dage.
  Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen og den kommer retur til mig, får jeg en ekstra returfragt regning fra GLS på 49 kr.
  Hvis du beder mig om at sende pakken frem til dig igen, gør jeg det gerne, men det vil koste 49kr (returfragt) + ny forsendelse (afhængig af vægt) til pakkeshop 49 + 38 kr = 87 kr. for denne 2. forsendelse uanset købesum.
  Hvis du beder om at få pengene retur, er det også en løsning, men de 49 kr (returfragten)  som jeg har betalt til GLS trækkes fra den oprindelige købesum.

  Afhentningsadresse

  Du kan altid afhente din pakke. Vi skal blot lave en aftale forinden, så jeg er sikker på at have den klar til dig.
   
  Afhentningsadresse
  Celestial Sacred Space & Hjertechakra.dk

  Valby Tingsted 6
  2500 Valby

  Besøg krystalbutikken i Valby

  Celestial er den lille unikke krystalbutik i Valby. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

  Adressen er: Valby Tingsted 6, 2500 Valby.