Pakning og levering

Der kan gå 0 - 2 dage pakken sendes. Dog vil jeg gerne skynde mig hvis du har behov for det. Du skal blot skrive det til mig i kommentarfeltet på bestillingen. 

Det er ikke ualmindeligt at der kommer en lille ekstra ting med i pakken. :) Jeg omgiver mig med økologisk lavendel fra Provence, særlige mini-geoder og mini-konkylier, så pakkerne kan godt være præget deraf.

Der er disse muligheder for at få din vare

  1. Afhentning: Det er muligt at hente varen på afhentnings-adressen nedenfor på et aftalt tidspunkt. Det er gratis.
  2. Afsendelse med GLS til den pakkeshop du vælger i forbindelse med dit køb. Det er vigtigt at du henter den inden for 7 dage, ellers opkræves du et ekstra gebyr fra GLS. Læs mere nedenfor.
  3. Afsendelse med GLS til din hoveddør. Det er vigtigt at du er hjemme når pakken kommer, eller at du har en aftale med GLS om at de må stille den.

Vigtigt, hvis du ikke henter din pakke i pakkeshoppen

Det er vigtigt, at du henter din pakke i pakkeshoppen, ellers er der desværre omkostninger som kommer af følgende: 
  1. Når du modtager en pakke i pakkeshop, så ligger den der i 7 dage.
  2. >Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen og den kommer retur til butikken, får jeg en ekstra returfragt regning fra GLS på 49 kr.
  3. Hvis du beder mig om at sende pakken frem til dig igen, gør jeg det gerne, men det vil koste 49kr (returfragt) + ny forsendelse (afhængig af vægt) til pakkeshop . Det giver 49 + 49 kr (eller mere hvis tung vægt) = 98 kr. for denne 2. forsendelse uanset købesum.
  4. Hvis du beder om at få pengene retur, er det også en løsning. Fragtprisen du allerede har betalt ved den første forsendelse, har GLS dog fået, så den kan ikke returneres. De 49 kr. (returfragten) som jeg har yderligere har betalt til GLS trækkes endvidere fra den oprindelige købesum.

Afhentningsadresse

Du kan altid afhente din pakke. Vi skal blot lave en aftale forinden, så jeg er sikker på at have den klar til dig.
 
Afhentningsadresse
Celestial Nature & Hjertechakra.dk

Valby Tingsted 6
2500 Valby