Polerede lommesten og krystaller med billede og navn

Forestil dig at have en lille skat i lommen. En lomme med farvede blanke og bløde krystaller og halvædelstene. De er ikke kun smukke, men bærer også på subtile energier som matcher det du søger i livet.. Det vi ønsker i livet kommer tættere på os når vi sætter fokus. Lommesten er med til at sætte dette fokus og bringe vores drømme inden for rækkevidde.

På hjertechakra.dk finder du ca. 250 forskellige lommesten. De har hver deres farve, deres nuance, hver deres navn og vises alle med billeder. De fleste er blanke og glatte og nogle giver med deres rustikke overflade noget taktilt i oplevelsen.

Du kan se alle de polerede lommesten fra A - Z ved at klikke her eller du kan se dem i opdelte portioner nedenfor.

Lommesten og krystaller i guldfad  Celestial krystalbutikken i Valby

Hvad er polerede lommekrystaller?

Lommekrystaller er naturlige krystaller, der er blevet slebet og poleret for at give en glat, skinnende overflade. De er typisk små nok til at bæres i lommen eller i tasken. Hver krystal har sin unikke energi og egenskaber, der hjælper dig på forskellige måder.

Lommesten og krystaller i Celestial krystalbutikken i Valby

Hvordan kan lommesten hjælpe?

Mange mennesker anvender i større eller mindre grad lommesten til at lindre stress og få bedre søvn. De højre motivation og får mere energi, Desuden oplever nogle at føle beskyttelse og større jordforbindelse. At inviterer lommesten og krystaller inde i sin hverdag skaber ikke mindst større klarhed og fokus. Særligt hvis du forbinder dig til krystallerne.

Ametyst og rosenkvarts beroliger sindet og reducerer stress, mens bjergkrystal og selenit fremmer en dyb og afslappende søvn. Citrin og karneol fylder dig med energi og motivation, mens sort turmalin og obsidian skaber et beskyttende skjold mod negativitet. Lapis lazuli og aventurin bringer klarhed og fokus, så du kan udnytte dit fulde potentiale. Opdag den kraft, der ligger i lommekrystaller, og lad dem guide dig på din vej til et mere balanceret og liv med indre tilfredshed.

__________

Teksterne på hjertechakra.dk er skrevet ud fra egne tanker og intuitioner, samt med inspiration fra bøger om tidsløs visdom og krystaller. Bøgerne jeg er inspireret af er overvejende skrevet før internettet kom rigtigt i gang i midten af 90'erne. Der var en anden tilgang dengang som jeg sætter pris på. Hvis noget inspirerer dig, så spørg bare. Måske kan jeg henvise til en god bog :)